Post Top Ad

Nefes Alan Spor Ayakkabılar

Spor ayakkabılar günlük kombinlerimizin olmazsa olmazlarından özellikle yürüyüş ve gezintilerde ya da piknikte en büyük kurtarıcı parçalarımız :) Biz ailecek spor ayakkabı seviyoruz zaten ve bu sefer ki beyaz erkek spor ayakkabılar eşime aldığımız en rahat ayakkabılardan :)

Dreslily den kendime bişeyler seçerken erkek giyim ürünlerine denk geldim ve eşime bu çok rahat görünen beyaz spor ayakkabıları seçip deneyelim istedim. Hep kendime hep kendime olmuyor tabi arada onları da düşünmek lazım :) 

Ayakkabı ayağına tam olan numarası, ürün kalitesi vs tam istediğimiz gibi geldi hiçbir hayal kırıklığına uğramadık bu bizi çok mutlu etti. Ayrıca nefes alan ve terletmeyen özelliği ile yaz ayları için çok kullanışlı. Sadece 2 hafta değil 3 hafta gibi bi sürede geldi o da ürünün tedarik sürecinden. 

Ola ki siteden erkek giyim ürünleri alacak olursanız aklınızda tereddütler olmasın sadece ürünün özelliklerine, ebat ve bedenine vs çok iyi bakın ve öyle seçin :) 

Ürünün fiyat ve detay bilgisine en alttaki linkten ulaşabilirsiniz :)




Ayakkabılar: Dresslily

8 yorum:

  1. Rahatlıkları her halinden belli.Güle güle kullan canım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canim eşim de çok sevdi ayakkabıları :)

      Sil
  2. Genelde alışverişlerimi internetten yaparım ancak yurtdışından hiç kıyafet siparişim olmamıştı. Fiyatı da fena değil. İhtiyaç olduğunda alınabilir.

    Teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tecrübe etmekte fayda var ilginiz için teşekkürler..

      Sil
  3. Güle güle kullansın, çok rahat görünüyor...

    YanıtlaSil
  4. Iyi günlerde kullansin 😊

    YanıtlaSil

Post Top Ad