Post Top Ad

Mom Jean Kombinleri

Günün en sevdiğim saati onca yorgunluğa rağmen hiçbirşey olmamış gibi sıcacık çayımı yudumlarken bigisayarın başına geçtiğim bu akşam saatleri. Bugün çok tatlı bir kombin Mom Jean Kombini ve birkaç şeyden bahsedicem size :) 

Mom Jean Nedir?

Mom jean, 90'ların favorisi, yüksek belli, bacağa çok yapışmayan, paçalara doğru hafifçe daralan, genellikle beyaz ve mavi renklerde olan rahat kesim pantolonlara deniyor.

mom jean kombinleri

Günümüzün postmodern dünyasında hala kullanılan ama daha bi retro tarza bürünen ve renklenen mom jeansler bence daha bi güzel :)! Yaz kış demeden sokak stilinin vazgeçilmezi retro jeansler rahatlıkla giyiliyor. Sevenleri ve tutkunları oldukça fazla. 

Mom Jean Nasıl Kombinlenir?

Aslında en rahat kombinleyebileceğiniz parçalardır mom jeanler. Oldukça rahat bir kıyafet olduğu için onu salaş ve rahat parçalarla kombinlemek en doğrusudur. Salaş bir gömlekle hafif klasik bir şıklık yaratabileceğiniz gibi basic tişörtlerle de en cool halinizi yansıtabilirsiniz! Altına topuklu ayakkabı çok tercih eden olsa da ben sezonun trendi beyaz sneakersları en yakıştıranlardanım :) Bana göre en süperi fix!

mom jean

mom jeans kombinleri

Bugünki kombinimdeki retro mom jean de tasarımlarına hayran kaldığım @poupee_turkiye den :) Zarif tasarımcısı mom jeanlere öyle güzel patchwork süslemeleri yapıyor ki hayran kalırsınız! Renkli kişiliğinizi yansıtmak onun güzel ellerinde adeta! Ayrıca sadece mom jean değil harika denim tasarımları için sayfaya mutlaka göz atın isterim :)

mom jeans kombinleri

Ben de kombinimde her zamanki gibi içimden geldiği gibi olmayı tercih edip en sevdiğim basic tişörtümü, madalyon kolye ve beyaz sneakerslarımı kullandım :) İnanılmaz rahattım. Eeee bir Poupee kızı olmak bunu gerektirir!

Detaylar ve Poupee nin diğer denim tasarımlarını görmek için aşağıya bıraktığım linke tıklayabilirsiniz.

Retro Mom Jean: Poupee_Turkiye
Sneakers: Zaful

17 yorum:

  1. Wow, hoe interesting jeans ^_^
    Great outfit!
    Have a nice day, dear!

    Maybe follow for follow?
    Moj mali kutak

    YanıtlaSil
  2. You look super cute and comfy!

    YanıtlaSil
  3. Mom jeans gerçekten çok rahat bir pantolon tarzı; ben de seviyorum ama herkese yakışmıyor. Dikkatli giymek lazım :) senin de yazdığın gibi, ben de en çok sneaker ile kullanmayı seviyorum!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle canım herkese gitmiyor,doğru vücüt tipine doğru ürün tercih etmek lazım.. sevgiler :)

      Sil
  4. Beautiful as always:) great jeans:)
    kisses

    YanıtlaSil
  5. C9k güzel görünüyor ama gerçekten yakışan giymeli giyen vücudunu iyi tanımalı 😉😉😉

    YanıtlaSil
  6. ben hala düşük bel seviyorum ama kış için bir tane de mom jeans aldım kendime :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kış için de çok iyi oluyor güle güle kullanın siz de :)

      Sil
  7. So excited Denim my dear!!!

    YanıtlaSil
  8. Çok güzelsin canım, çok yakışmış...

    YanıtlaSil

Post Top Ad