Post Top Ad

L'OREAL PARADISE EXTATIC MASCARA

Bu maskarayı yazmayı çok istedim çünkü ülkemize geldiğinden beri çok konuşuldu, tartışıldı, baya baya övgüler falan e tabi merak ediyor insan. L'oreal Paradise Extatic maskarayı birçok blogger ve vlogger Too Faced Better Than Sex e muadil olarak gösterdi. Performanslarının çok çok benzediği vs bayacaaa konuşuldu derken geçtiğimiz günlerde Cosmetica da bulunca ve de ülkemize yeni geldiğinden ötürü indirimli de olunca alıp bi deneyeyim dedim.


L'Oreal Paradise Extatic Maskara; öncelikle metalik altın şık bir ambalajda. Ambalaj konusunda sade ve şık tasarımıyla gözüme girdiğini söyleyeyim. Özel fiber fırçası, ortadan basık ve dalgalı bir yapıda. Fırçaya ürün yoğun bir şekilde geldiği için kirpiklere uygularken de ister istemez hacim etkisini hissedebiliyorsunuz. Kirpikleri ayırmada ve kıvırmada çok yüksek olmasa da başarılı diyebileceğim bir kapasitesi var. Akma bulaşma vs yapmıyor.

Amaaaaaa bu kadar övgüden sonra malesef benim beklentilerimi çok karşılayan bir maskara olmadı. Evet evet çok ciddiyim. Çünkü daha daha iyilerini gördüm denedim arkadaşlar. Öyle çokk da abartılcak bir maskara değil bence. Bu maskaranın sevmediğim özelliği kirpikleri çabuk yapıştırması oldu mesela. Dikkatli de sürseniz illaki kirpikleri yapıştırıyor ikinci katta özellikle. Bence bu fırça yapısından kaynaklanıyor tabi. Ben bu tarz fırça yapısından pek hoşlaşmıyorum zaten. Örümcek kirpiklerden hoşlanıyorsanız tam size göre ama ben bu görüntüyü çok sevdiğimi söyleyemem.


L'Oreal Paris Paradise Maskara; içerisinde hint ve argan yağı ile E vitamini varmış, bu kesinlikle güzel çünkü kirpikleri besliyor da aynı zamanda. Temizlemesi kolay değil ama zor da değil. Çift fazlı bir temizleyici ile güzel temizleniyor. 

L'Oreal Paradise maskara fiyat olarak bu ay için indirimli satılıyor. Cosmetica ve Trendyolda bulabilirsiniz. Ben Cosmetica dan 34.90 tl ye aldım. Ekim ayından sonra 50 küsür tl olacağı söyleniyor. Denemek ve şans vermek isteyenler şimdiden indirim avantajını kullanabilirler.


Bendeki duruşu bu şekilde. (2 kat uygulanmış hali) Verdiği siyahlık ve hacmi beğendim. Bide yapıştırma yapmasa çok daha iyi olacaktı.

L'Oreal Paradise Extatic Maskara'yı sizler nasıl buldunuz? Deneyen varsa yorum ve düşüncelerini bekliyorum.

Sorularınız olursa bana @pembedunyammm instagram hesabımdan ulaşabilirsiniz.

26 yorum:

  1. Bayılırım uzun kirpiklere. Harika 💕

    YanıtlaSil
  2. hakikaten ne kadar yapıştırmış iyi ki yorum beklemeden almamışım bu sefer :-((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de yorum beklemen iyi olmuş bende merakıma yenilip aldım ama yetersiz buldum :/

      Sil
  3. Senin aldığını görünce yorumunu okumayı beklemiştim ,iyide yapmışım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımsın sadece fikirlerimi belirttim umarım faydalı olmuştur :)♡♡♡

      Sil
  4. Ben seviyorum fiber kıl fırçaları. İlk fırsatta alıcam. Yapıştırma sorunu için sephoranın temiz tekli maskara fırçalarını kullanıyorum ben :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onu bilmiyordum aklımda olsun teşekkürler :)

      Sil
  5. bende bu tür fircalari sevemiyorum ya zaten goruntuden de yapiskan bisey oldugunu belli etmis. gonlumuzu fethedemedi 😀

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fırça yapısı daha iyi olabilirdi bence de :)

      Sil
  6. Your lashes looks magical!

    YanıtlaSil
  7. Meşhur maskara, güzel durmuş :)

    YanıtlaSil
  8. Elimde çok maskara olduğu için bunu almadım henüz ama bence senin kirpiklerinde hoş durmuş ya... ama tabii herkesin kirpik duruşuyla ilgili beklentisi farklı :) sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım beğendin mi sevindim beğendiysenn :)!!

      Sil
  9. Çok övüldü bu maskara. Denemek istiyorum ama bende böyle yapışan kirpkilerden hoşlanmıyorum. Ama hacim için kendi maskaramdan sonra son kat geçilebilir. İyi günlerde kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dikkatli kullanılırsa güzel etkisi var denenebilir :)

      Sil
  10. Yanıtlar
    1. Ever başında öyleydi ama sonradan standart geldi bana :)

      Sil
  11. sende çok hoş durmuş. Bende de bu şekilde yapıştıran bir maskara var onu da bitmiş bir maskara fırçasıyla tarayarak çözdüm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet en güzel çözüm canım ben de öyle yapmaya çalışıyorum :)

      Sil
  12. Aslında çok fazla iyi yorum var bu rimel için ama sanki top top yapmış kirpikleri birde fırçası hoşuma gitmedi ama içeriği iyiymiş yağları özellikle çok kararsız kaldım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla o iyi yorumların çoğu kesinlikle abartı ben yazımda ne bahsettiysem fikrim aynen odur ve objektiftir :) sadece şunu söyleyebilirim fırçası kurudukça daha iyi performans gösterdiği söylenenler arasında :)

      Sil

Post Top Ad