Post Top Ad

Ucakbileti.com ile Ekonomik Seyahatler

en ucuz uçak bileti

Ailecek seyahat etmeyi seviyoruz. Tabi bu konuda kimse annemle benim elime su dökemez herhalde :) Çünkü ikimiz de seyahat etmeyi çok seviyoruz. Zaman zaman lansman ve etkinlikler zaman zaman kısa seyahatler, yaz tatili, ansızın çıkan minik planlar çerçevesinde çeşitli rotalar belirliyoruz kendimize ve başlıyoruz aylar öncesi uçak bileti aramaya.

Uçak biletleri malesef günler öncesi alındığında hem çok pahalı oluyor hem de zaten çoğu zaman aradığınız gün ve saatte istediğiniz bileti bulamıyorsunuz. Bi bakmışsınız hopp tüm biletler tükenmiş. Kocaman bir hayal kırıklığı ve hüsran yaşıyorsunuz. Ama ben geçen günlerde yine böyle uçak bileti ararken çok güzel bir site ile karşılaştım: ucakbileti.com.

Şunu size net söyleyebilirim aradığınız en ucuz uçak bileti burada ve üstelik aylar öncesi bilet arayışına gerek bile kalmıyor. Tabi siz yine önleminizi alın haftalar öncesi biletinizi ayarlayın ama ucuz uçak bileti ararken ilk adresiniz ucakbileti.com olsun. 

Biletinizi ararken tek tek firmalardan bakma zahmetine girmeyin çünkü ucakbileti.com a tıkladığınızda aradığınız bilet bilgilerini tüm firmalardan önünüze getiriyor ve size sadece biletinizi almak düşüyor. Tüm güvenilir firmalar, Pegasus, THY, Anadolu Jet, Atlas Global vb bu sitede mevcut ve hem yurtiçi hem de yurtdışı seyahatlerinizi güvenle yapabiliyorsunuz. Özellikle thy ucuz uçak biletleri için özel indirim ve kampanyalar sürekli güncellenmektedir.

Özellikle yurtdışı seyahatlerinizde de sayısız firma mevcut. Sitede adım adım uçak bileti almak çok kolay zaten uçuşlarınız saat, tarih ve fiyat olarak sıralanıyor ve firmalar arasında karşılaştırma yapıp biletinizi alabiliyor veya dilerseniz 7/24 hizmet veren çağrı merkezi ile de iletişime geçip biletinizi alabiliyorsunuz. Bir de size tavsiyem Kampanyalar sekmesinden indirimli bilet dönemlerini de incelemeyi unutmayın. Fırsat dönemleri bazen kaçınılmaz oluyor. Fırsat demişken siteye üye olanlara %50 ye varan hizmet bedeli indirimleri de var onu hiç atlamayın derim.

Siteden biletinizi alırken içiniz de rahat olsun çünkü en güvenilir sistemlerden biri olan 3D Secure güvencesi de mevcut. 

E hadi o zaman şimdiden iyi seyahatler, iyi uçuşlar size :)

Sevgilerimle

8 yorum:

  1. Çok iyiymiş. Artık ben de zincirleri kırdım. İnşallah şubat tatilinde yolcuyum yurtdışına..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. vayy harika sevindim senin adına bu yıl bana da yurtdışı yolu gözüküyor gibi ama kısmet diyelim :)

      Sil
  2. Gezmeyi kim sevmez ki 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi o yüzden bu site büyük avantajj yaa :)

      Sil
  3. Ne güzel bir siteymiş kuzum ben de inceleyeyim. Teşekkürler bilgilendirici yazı için, çok öpüyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de öpüyorum canım siteye üye olmayı da unutma sakın :)

      Sil

Post Top Ad