Post Top Ad

Deniz Kızı Makyaj Fırçaları

Gün geçmiyor ki makyaj fırçalarına yeni yeni trendler eklenmesin. Bunlardan biri de hiç şüphesiz renkli ve eğlenceli görünümleriyle yüksek albenili deniz kızı fırçalar. Unicorn makyaj fırçalarından sonra bir de bu deniz kızı kuyruklu fırçalarla tanıştık. Görür görmez çok beğendik tabi. Gökkuşağı renklerindeki bu fırçalar hem ten hem de göz makyajı için set olarak satılmaya başladılar.

Ben de geçenlerde Zaful'dan alışveriş yaparken bu rengarenk deniz kızı fırçaları görünce dayanamayıp onları da makyaj koleksiyonuma eklemek istedim. Daha önce bu deniz kızı fırçaların ilk patlayan kontur fırçasını almıştım ve kontur için hiç fena bulmamıştım. Hoş onu fondöten ve kapatıcı için de kullananlar olmuştu ama bana göre o konuda çok başarılı değildi.

deniz kızı makyaj fırçaları

Bu deniz kızı fırçalar çok kalabalık bir set değil 6'lı. Sette hem ten hem de göz makyajı için fırçalar var. Ama ağırlık ten makyajı tabi. Pudra fırçası, allık fırçası, kontur ve kapatıcı fırçası ile eyeliner fırçası ve far fırçası da bu sette mevcut. 

Açık söylemek gerekirse ten makyaj fırçalarını azımsanmayacak derecede başarılı buldum. Bi kere fırçalar yumuşacık. Toz ürünleri rahat uygulayabiliyorsunuz. Özellikle pudra fırçası ve allık fırçasını çok sevdim. Ama likit ürünler için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. 

Mermaid Tail Facial Makeup

balık makyaj fırça seti


Eyeliner ve far fırçası ise biraz sert yapıdalar ama kullanılamaz da değiller. Fırçaları henüz yıkamadım o yüzden dökülüp dökülmediğini bilmiyorum ama sadece öylece izlesem de yeter onları :)

Sizler de bu sevimli deniz kızı kuyruklu fırçaları incelemek ve satın almak isterseniz alta linkini bırakıyorum. Fiyatları oldukça uygun. Sevgiler :)

Deniz Kızı Makyaj Fırçaları: Zaful

22 yorum:

  1. renkleri ve desenleri inanılmaz tatlı zaten güle güle kullan :-))

    YanıtlaSil
  2. renkleri çok canlı ve güzel :)

    YanıtlaSil
  3. hepsi harika tatlım güle güle kulan.

    YanıtlaSil
  4. cok tatlilar ya sirf goruntusu icin bile olsa alinir bunlar 😍

    YanıtlaSil
  5. Zaful'da dolanırken ben de görmüştüm bu fırçaları ama nedense almadım; bak canım çekti şimdi, çook güzeller!!! Güle güle kullan ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hi hii ben de dayanamadım valla canım ya :) çok teşekkür ederimm :)

      Sil
  6. Renkler harika. Bayıldım...

    YanıtlaSil
  7. Bende de bir benzeri var, çok tatlılar :)

    YanıtlaSil
  8. Beautiful brushes Dear:)
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com

    YanıtlaSil
  9. Bunlara bayıldım ya ben de istiyorum :)

    YanıtlaSil

Post Top Ad