Post Top Ad

Cecile Yılbaşı Sürprizi / 2017

Yeniyıl yaklaşırken en sevdiğim böyle tatlı mı tatlı sürprizlerr :) Hele de böyle özenilmiş bezenilmiş güzel bir pakette ve içerisinde en sevdiğin ürünlerle bir jest yapılıyorsa mutluluk çanları çalsınnn! :) Hemen bir kaç gün önce elime ulaşan paketlerden biriydi Cecile yılbaşı sürprizi. Kırmızı ışıl ışıl bir kutuda sarılıp sarmalanmıştı hepsi. Beauty in Box kutusu gerçekten yılbaşı ruhuna yakışan özel ambalajı ile çok hoşuma gitti. Kutusunu mutlaka değerlendirip kullanmaya devam edeceğim :) Peki ya bu sürpriz kutuda neler vardı gelin beraber inceleyelim.

beauty in box

cecile makyaj ürünleri

Önceliği benim içlerinde en çok merak ettiğim ve karşı karşıya gelince heyecandan öldüğüm mükemmel terracota allıktan bahsedeyim: 06 Pinky Bronze. Hem allık hem pudra. Hem ıslak hem kuru kullanılabilir. Bronz ağırlıklı, sıcak tonlu ve hafif ışıltılı müthiş bişey! Esmer ve kumrallara en çok yakıştırdığım renklerden biri. Denemek için sabırsızlanan bir Ümran :)!!!!

Vee efsane terracota allığın yakından duruşu..

cecile terracota allık 06

Fazlaca bahsetmeyeceğim çünkü azıcık merak edin ben de kullamaya başlayıp daha detaylı daha özel bir yazı hazırlayayım sizler için. Hem duruşunu hem yapısını hem de kalıcılığını ilerleyen günlerdeki özel yazısında anlatayım sizlere :)

Ve yoğun pigmentli kadifemsi ve mat rujlarından Cecile Matte Velvet 04 numara :) Keskin bir kırmızı. Yaklaşan yılbaşı makyajında deneyeceğim kesin. Zaten bu kış kendim bile inanamadığım bir şekilde kırmızı rujları daha sık kullanır oldum :D Kış kombinlerinin bence olmazsa olmazı kırmızı!

cecile likit mat ruj

Ve son olarak da Cecile deyince ilk akla gelen efsanelerden Cecile Long Kisses likit mat rujları var, onları unutmak mümkün mü? İlk zamanlar aşırı kullanıyordum ve baya da sevmiştim bir kaç rengini bitene kadar kullandım. Hatta blogda da yer verdim. Ve bu sefer iki güzel rengiyle yeniden karşımdalar, sağdakini daha önce de kullandım sanırım :) O minnoş ambalajlarına bitiyorum.

cecile long kisses rujlar

Ürünler şu an sitede yarı yarıya indirimdeyken bakmak isteyenler mutlaka uğrasın. Satın almak için buraya tıklayabilirsiniz. Bu güzel jestlerinden ötürü Cecile ekibine sonsuz teşekkür ediyor ve harika bir yeniyıl diliyorum!!!

13 yorum:

  1. sunumda ürünlerde çok güzeller tatlım güle güle kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım çok teşekkür ederim ben de çok beğendim :)

      Sil
  2. Oncelikle kutusuna bayildiimmm basarili sunum olmus 😊 long kisseslar favorimm minik minik cok kullanisli at cantana cik 😊 ay bu arada allik sirf kutusu icin alinir be 😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. long kisseslar cidden çok güzel hala da öyle :) allık ise efsane bide yakından görsen :) çok teşekkür ederimm!

      Sil
  3. terracota allık muhteşem güle güle kullan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederimm valla muhteşem cidden :)!!

      Sil
  4. Allık muhteşem, güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  5. hepsi harika, güle güle kullan Ümrancım, sana çok yakışacaklar :)

    YanıtlaSil
  6. Güzel günlerde kullan hepsi güzel :)

    YanıtlaSil
  7. çok güzeller güle güle kullan

    YanıtlaSil

Post Top Ad