Post Top Ad

İç Giyimde Yeni Adresiniz: Erobee.com

Yeni bir haftadan selamlar herkese :) Kısa da olsa 3 günlük bir tatil çoğu kişi gibi bana da iyi geldi açıkçası. Bi kendime geldim. Dinlendim bol bol ve kendime alışveriş için yeni siteler buldum :) Bugün de bunlardan birinden bahsedeceğim size. İç giyim denilince malum her siteye güvenmek ya da alışveriş yapmak çok zor. Ama tecrübe eden ya da araştıran birinden okuyup da rahat rahat alışveriş yapmak başka. Ben de size şimdi keşfettiğim yeni bir iç giyim sitesinden bahsedeceğim: erobee.com.


Erobee.com iç giyim üzerine aklınıza gelebilecek pek çok ürün çeşidini barındırıyor: gecelikler, sabahlıklar, şortlu takımlar, fantazi iç giyim, büyük beden, erkek iç giyim ve hatta akseuar ile plaj için mayo, bikini ve pareolar da bulabileceğiniz çok güzel bir site. Yanılmıyorsam 35 farklı markanın ürününü sitede bulabilirsiniz. Herkesin tercih ettiği bir iç giyim markası var neticede ve siteye girdiğin zaman şak diye onu bulmalısın!

Ben siteye şöyle bi göz attım. Ürünleri hem kaliteli hem de fiyatları çok cazip! Mesela büstiyerli pantolon takımlarına bayıldım çok güzel modeller varr hemen birine göz diktim bile :) Yine saten geceliklere de bi göz atın. Hem iç giyim alışveriniz için hem evlenme arefesinde olanların çeyiz için ya da hiç olmadı sevdiklerinize hediye etmek için kolayca aradığınızı bulabileceğiniz bir site. 

Bu arada hemen alttaki yaka, kol ve bacakları dantel detaylı pembe saten gecelik için altındaki linke tıklayabilirsiniz :)

BURADAN
Bu arada sitede 100 tl ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz. Ürünler gizli şekilde paketleniyor ve gönderiliyor. Ve yine 3 farklı şekilde ödeme yapabiliyorsunuz. İster kredi kartı ister havale isterseniz de kapıda ödeme ile. Bu arada kredi kartına 9 taksite kadar imkan sağlıyorlar.

Sizler de hemen siteyi incelemek ve ürünlere bi göz atmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz. Başında da söylediğim gibi iç giyim sitelerinden alışveriş yapmak önemli bir mesele ve güvenli sitelerden alışveriş yapmak lazım. O yüzden benimkisi de size güzel bir tavsiye olsun.

Sevgilerimle.. 

12 yorum:

  1. iç giyim benim için çok önemlidir bakayım bu siteye..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle benim için de öyle :) O yüzden tavsiye ederim ♡♡

      Sil
  2. Teşekkürler bilgi icin.. Hemen.gidip neler var bakacagim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim çok çeşit var bakin :)!!!

      Sil
  3. çok güzel şeyler var biraz inceledim de

    YanıtlaSil
  4. Hello ! just an invitation to join us on "Directory Blogspot" to make your blog in 200 Countries
    Register in comments: blog name; blog address; and country
    All entries will receive awards for your blog
    cordially
    Chris
    http://world-directory-sweetmelody.blogspot.fr/
    Hello ! just an invitation to join for the community. This allows you to promote your website and publish articles
    https://plus.google.com/u/0/communities/109662684129677096983

    YanıtlaSil
  5. Yanıtlar
    1. :) dimi canım çok çeşit marka var bide tavsiye ederim

      Sil

Post Top Ad