Post Top Ad

Nays Collection Makyaj Temizleme Mendili

Bugün blogda inceleyeceğim Nays Collection markası ile tanışmam aslında çok yeni. Ama kendileri yaklaşık 15 yıldır bu sektördeyken son zamanlarda özellikle kozmetik sektöründeki yenilikleriyle adından sıkça söz ettiriyor. Parfümler, parfüm ve paraben içermeyen ıslak mendilleri, alkolsuz esans ve yağlar, makyaj temizleme mendili ve son dönem piyasaya çıkardığı bambu oda kokusu ürün yelpazeleri arasında. Bambu oda kokularını da merak etmiyor değilim bu arada :)

Gelelim bugünkü konuğumuz Nays Collection makyaj temizleme mendiline. Birinci paketi bitirip ikincisine geçtim ee artık yorumlama vakti çoktan gelmişti bile :) İçerisinde 20 adet mendil bulunan bu ürün suya dayanıklı olarak geçiyor. Ve yine göz ve dudaklar için arındırıcı özelliğe sahipmiş. Göz makyajında çok emin olamasam da dudak makyajını süper temizliyor ve arındırıyor. Göz makyajında şöyle bir konu var evet güzel temizliyor ama çok zorlayan maskaralarda illaki biraz uğraşmanız gerekebilir mesela. O yüzden net bişey diyemem o konuda.

nays collection makyaj temizleme mendili

Mendilleri yumuşacık. Makyajınızı temizlerken çok rahat bir tanesi yetiyor. Hiçbir şekilde yüzü tahriş etmiyor ve yoğun ya da rahatsız edici bir kokusu kesinlikle yok! Makyajınızı temizlerken yoğun göz makyajlarını saymazsak gerçekten arındırdığını hissediyorsunuz. Gerçek bir temizlik hissi veriyor yani.

arındırıdırıcı makyaj temizleme mendili

Bu arada parfüm ve paraben içermeyen ıslak mendillerini de çok sevdiğimi söylemeliyim. Yani olur da merak eder ve incelemek isterseniz mutlaka onlara da göz atın :) Firma oldukça sosyal ve aktif, sizlerin düşünce ve önerilerinize de fazlasıyla dikkat ediyor. Bu çok önemli bir nokta. Ben de sizlere makyaj temizleme mendili incelemesini sunarak bir fikir edinmenize katkıda bulunmak istedim :)

Sizlerin de yorum ve düşüncelerinizi bekliyorum.

Sevgiler

19 yorum:

  1. çok işlevsel bir ürün makyaj temizleme mendilleri....

    YanıtlaSil
  2. Evet, güzel ve kullanisli. Ben de denemistim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle mi ne güzel sevindim begenmenize 😄😍

      Sil
  3. They are so important for all
    kisses

    YanıtlaSil
  4. hiç bir yerde göremedim nerede satılıyor ki...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu an bildiğim kadarı ile sadece kendi mağazalarında var 🙄

      Sil
  5. Bu marka nerede satılıyor Ümrancım, hiç görmedim ben?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şimdilik sadece kendi mağazalarında diye biliyorum canim :) Ankara da da lansmanları var bildiğim kadarı ile 28 Nisan da bi bak derim :)♡♡

      Sil
    2. Evet, orada olacağım ;)

      Sil
  6. İlk defa duyduğum bir marka teşekkürler canım paylaşım için :)

    YanıtlaSil
  7. Makyajın kabasını alma konusunda çok pratikler..

    YanıtlaSil
  8. Cok pratik oluyor gercekten 😊

    YanıtlaSil
  9. özellikle yolculuklarda çok işe yarıyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet yaa en ihtiyaç olduğu zamanlar değil mi pratiklik açısından :)

      Sil

Post Top Ad