Post Top Ad

Kapüşonlu Peluş Mont

Bu kış peluşlardan ayrılamaz olduk :) Kendi adıma ben peluş mont ve ceketleri bu mevsimlerde giymeyi çok seviyorum. Hem yumuşacık dokusu, hem sıcacık tutuşu hele de ayazın hakim olduğu şu günlerde benim ayrılamadığım ikilim gibi bişey :) Valla haftasonu havasını bi görseydiniz saniyede donabilirsiniz şu aralar o kadar soğuk yani. Neyseki arada kar yağıyor da biraz daha ısınıyoruz :D 

Peluş montların en az geçen yıl kadar bu yıl da trend olduğu inkar edilemez bir gerçek! Ben de Shein'de bulduğum bu çift renkli tek düğmeli kapüşonlu peluş montu kaptım hemen. Nasıl olsa sıkılmadan giyiyorum kış boyunca. Çift renkli ama iki taraflı giyilebilen bir mont değil. İçi beyaz dışı kahve diyelim biz buna :) Cepleri de var. Eğer siz de benim kadar çok beğendiyseniz ve satın almak isterseniz sitede ID: 624360 koduyla taratabilirsiniz :) Zaten ürün linkini de postun en altında paylaşmış olacağım.

Ben hafta sonu kahve peluş montumu Dresslily'den geçen yıllarda aldığım aldığım kahve kar botlarım ile kombinledim. Minik de bir çanta kullandım ki o da FashionMia dan :) Mini mini çantaları seviyorum malum biliyorsunuz :D Fazla ağırlık da yapmayınca pek iyi oluyor :) Bu arada size harika bir haberim daha var. Shein ile siz takipçilerime özel 60 dolar ve üzeri alışverişlerinizde kullanabileceğiniz %10 indirim kodu tanımladık: "pemb10"

O zaman şimdilik veda ediyor ve yeni yılınızı en içten dileklerimle kutluyorum. Yeni yılda herşeyden önce ailem için sağlık sonrasında da huzur diliyorum. Herşey gönlünüzce olsun, gönlünüzden geçen tüm dilekler kabul olsun.. Sürpriziniz bol, şansınız açık olsun :)!!! 

kahve peluş mont

türk moda blogları

peluş modası

shein peluş mont

Peluş: Shein
Pantolon: Mango
Botlar: Dresslily
Çanta: FashionMia

10 yorum:

  1. Çok yakismis.urunle ilgili bilgileri not aldım.mutlu yillar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim çok naziksiniz ♡♡♡:)

      Sil
  2. Ben çok severim böyle parçaları yakışmış sanada güzel günlerinde giyesin :***

    YanıtlaSil
  3. bu peluşları ben de çok seviyorum. Havalar da soğukken çok güzel seçim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dimi en doğru seçim oluyor şu ara teşekkürler canım :)

      Sil
  4. Cok yakismis canim cok güzel 😊

    YanıtlaSil
  5. Birine hediye etmek için çok uygun aklımızda bukunsun :)

    YanıtlaSil

Post Top Ad