Post Top Ad

Flormar Kiss Me More Kalıcı Mat Likit Ruj

Sizi bilmem ama ben yaz kış likit mat rujları hiç bıkmadan kullananlardanım. Ve Flormar son dönem öyle bir seriye imza attı ki bence çok konuşulacağa benziyor. Reklam yüzü Hazar Ergüçlü olan ve yepyeni ve kalıcı ve üstelik bulaşmayan bir ruj serisine imza atan Flormar tam 16 farklı renk çeşidiyle Kiss Me More kalıcı mat likit rujları çıkardı. Hem zengin renk çeşidiyle hem de yapısı ve dokusuyla çok seveceğiniz bu likit mat rujlar şimdi Flormar mağazalarında.

flormar kiss me more

flormar kalıcı likit mat ruj

Ben bu rujları ilk Flormar standında inceledim ve hatta çok beğendim. Çok güzel de bir indirim vardı ki halen online da da devam ediyor bence mutlaka bakıp inceleyin. Flormar Kiss Me mat likit rujlar, denediğim ve kullandığım kadarıyla oldukça hafif yapılı ve dudakta incecik bir dokuya sahip olan, sürümü ve kullanımı çok rahat ve fırça yapısı oldukça kullanışlı, sürer sürmez dakikalar içinde sabitlenen ve dudak kenarlarında iz yapmayan, dudakları öyle çok kurutmayan ve oraya buraya pek bulaşmayan bazı renklerine özellikle aşık olacağınız bir mat ruj serisi.

Kalıcılık konusunda çok iddialı bişeyler söyleyemem ama gün içerisinde tazeleme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Flormar Silk Matte rujlar ile kıyaslarsak renk yoğunluğu olarak ben malesef Silk Matteleri hala tahtından edemeyeceğini düşünüyorum. Çünkü fırçaya gelen renk yoğunluğu bir tık daha altında. Rujların kokusu mükemmel sanki çikolata gibi kokuyorlar ve bu çok hoşuma gitti :) Ayrıca fark ettiniz mi bilmiyorum aşağıdaki görselde net olarak göreceksiniz rujların ambalajları şahane olmuş, ambalajların içinde  bir ruj daha göreceksiniz çünkü çok tatlı bir detay :)!

flormar kiss me more 01 babe

Bu arada bileğimdeki swatch izi için kusura bakmayınız çünkü tam da şimdi sizi bir swatch cennetine boğacağım :) Hadi gelin renklere birlikte göz atalım ve en sevdiklerimizi bulalım mı? Belki sizin de favori renkleriniz belli olur böylece ve kolaylıkla gidip alırsınız :) 

flormar kiss me more rujlar

Flormar Kiss Me More kalıcı mat likit rujlar renk olarak çok avantajlı gerçekten. Çikolata tonları, pembe, nude ve gül kurusu tonlar, vişne çürüğü ya da mor! Hangisini isterseniz şak diye bulabilmeniz mümkün. Ben özellikle 08 Mademoiselle, 09 Intense, 10 Choco, 11 Candy ve 14 Boysenberry renklerine bayıldım!!! Birkaç renk hariç kullanamayacağım bir renk yok seride o yüzden her güne farklı bir tonunu denemeyi düşünüyorum :)

Son olarak sizler de makyajınıza en güzel dokunuşu dudaklarda vermeyi seviyorsanız Flormar Kiss Me More likit mat rujları koleksiyonunuza ekleyebilirsiniz. Şu an online da da devam eden %29 indirimi de kaçırmayın derim. Buradan rujları inceleyebilir ve satın alabilirsiniz. Sizin favori Flormar Kiss Me More rujunuz hangisi?

Sorularınız olursa bana @pembedunyammm instagram hesabımdan ulaşabilirsiniz.

18 yorum:

  1. Boysandberry, Blush, Rosa ve Peach en çok beğendiklerim oldu! Fakat hem bu ay renkli kozmetik almamaya söz verdiğim için, hem de aslında biraz Flormar'ı kadın işçilere olan yaklaşımından dolayı protesto ettiğim için almamaya niyetliyim... Swatchların çok güzel olmuş ama, renkleri gayet net gördüm, ellerine sağlık! Öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzel renkler beğenmişsin çok teşekkür ederim canım benim ben de çok öperim seni :)!!!

      Sil
  2. Cok guzel bir paylaşım olmuş güzel bilgiler vermişsiniz tskler size kolay gelsin

    YanıtlaSil
  3. Flormar Kiss Me mat likit rujlar, konusunda detaylı harika bir inceleme olmuş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok naziksiniz çok çok teşekkür ederim :)

      Sil
  4. renkler öyle güzel ki seçim yapmak zor. Güzel günlerde kullan canım

    YanıtlaSil
  5. Ambalaj ve reklam çok güzel olmuş, silk matte benim de favorim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım ben de çok beğendim :)!

      Sil
  6. Koleksiyonu komple gördük sayende :))))5, 11, 12 sevdiğim tonlar..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel çok sevindim valla canim :)!!! Güzel renkler ama ♡♡♡

      Sil
  7. Ümrancim yanlislikla takipten cikmisim kusura bakma, aldim tekrar 🙈🙈🙈. Bulasmamasi harika flormar rujlarin. Renklerini de cok begendim hepsini alasim var su an 🤗

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Estağfurullah canim bilgi verdiğin iyi oldu ama :) Renklere mutlaka bakmalısın şahane tonlar var!!!:)

      Sil

Post Top Ad