Post Top Ad

Kadınlar gününde en sevilen hediye!

Modern ve birbirini tanıyan çiftler, mükemmel bir nişan yüzüğü arayışında heyecan verici yeni serüvenlere imza atıyorlar. Çünkü bir nişan yüzüğü ömür boyu sizinle olacak bir mücevherdir. Ben alyans olarak tek taş pırlanta yüzük modellerine bayılıyorum. Uzun zamandır devam eden gelenek klasik beyaz veya sarı altın nişan yüzüğü seçimidir. Fakat romantikler evlilik teklifleri ile pırlantalı yüzükleri de hayatlarına dahil ediyor. Bana göre farklı bir şey aramak tasarımın kendisi kadar önemlidir. Tasarımlarına ve farklılıklarına baktığımda benim en çok beğendiğim marka Ariş Pırlanta. 



Çünkü oldukça zengin bir koleksiyonu var ve tasarımları baş döndürüyor. Bir nişan yüzüğü seçmek çok kişisel bir deneyimdir. Şaşırtıcı ve sürprizli bir modelle çok farklı görünebilirsiniz. Eğer evlilik teklifi yakınsa ya da bir tek taş yüzük arayışındaysanız aklınızda olan parçayı mutlaka belirleyin. Bunu müstakbel kocanıza ya da mücevher tasarımcısına mutlaka anlatın. Erkekler nişan yüzüğü kadınlardan farklı olarak alışveriş yapıyor. Bazıları çevrimiçi alışverişi tercih ediyor, çünkü uygun ve kendinizi karat, berraklık, kesim ve renk konusunda eğitirken fiyatları kolayca karşılaştırabilirsiniz. 



Ariş pırlanta internetten alışveriş konusunda da sıklıkla tercih ettiğim bir marka. Peki siz nasıl bir yüzük hayal ediyorsunuz? Mesela ben beyaz altın ve daha minimal tasarımları seviyorum. Tek taş yüzükler koleksiyonunda yer alan sade ama gösterişinden ve ışıltısından geri kalmayan mücevherler tam benlik! Gündüzden geceye her kıyafetime uyum sağlarken aynı zamanda manevi anlamlarıyla da ömür boyu yanımda… Klasik, cazibeli, vintage ya da romantik. Yüzlerce seçenek arasında bazen kayboluyorum ama her zaman kendim için doğru olan parçayı Ariş’te buluyorum. Sonsuz aşkı simgeleyen pırlantalar aynı zamanda gücü ve asaleti de yansıtıyor. Bu yüzden her kombine kusursuz uyum sağlıyor.

6 yorum:

  1. Ariş'i yeni duyuyorum Atasaycıyım ben :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ha ha o tabi en bilindikleri olunca :D Ama Bu Ariş in de güzel ürünleri var bakmanızı tavsiye ederim :)

      Sil
  2. Gerçekten de pırlanta hanımların vazgeçilmezleri gibi.

    YanıtlaSil

Post Top Ad