Post Top Ad

Boğaz'da Tekne ve Yat Kiralama

Sanırım en özel günlerinizi en özel yerlerle taçlandırmak gibisi yoktur :) Bu hususta da akla ilk gelen seçeneklerden birisidir Boğaz'da tekne ve yat kiralama. Anlamlı bir akşam yemeği özellikle de evlilik teklifi olacaksa şahane bir seçenek olabileceği gibi, iş yemekleri, organizasyonlar, yatta doğum günü partisi veya tam şu sıralar mesela en sık tercih edilen bir iftar yemeği daveti veya da bir sünnet düğünü. Neden boğaza karşı olmasın ki :)!!!!


yatta doğum günü

İşte hemen bu noktada devreye işini sağlam yapan ve güvenilir tekne ve yat firmaları girer. Madem konuya girdik o zaman size 20 yılı aşkın süredir bu hususta hizmet veren ve aklınıza gelebilecek pek çok etkinlik ve organizasyona imza atan Boğaz Gezi den bahsedeyim. Sevdiğiniz insanlarla hoş vakitler geçirmek veya hafızalardan silinmeyecek anılara hayatınızda yer açmak için size en güzel şekilde hizmet sunan firma, profesyonel ekibiyle Boğaz Turu veya organizasyonlarınızda size her türlü hizmeti bir arada sunuyor.


yatta evlilik teklifi

yatta evlilik teklifi 2

Örneğin teknede sürpriz evlilik teklifi düşünüyorsunuz. Ve hayatınızda bir kez evlilik teklifi yapacaksınız. Bu özel anı ölümsüzleştirmek için bundan daha özel bir sürpriz evlilik teklifi olamaz :) Siz aklınızdakini anlatıyorsunuz onlar fazlasıyla size yardımcı oluyor. Müzik eşliğinde eşsiz bir yemek, havai fişekleri, fotoğraf çekimi, hediyeler ve daha birçok şey.. Tüm bunlar için de başında da dediğim gibi onlara istediğinizi anlatmanız yeterli.

Sizler de en özel anılarınızı en keyifli dakikalarla geçirmek için hemen harekete geçebilirsiniz.

Sevgilerimle...

8 yorum:

  1. şahaneymiş..Yatla gezmek için artık zengin olmaya gerek yok demekki:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla lüks kavramı çok değişken bir hal aldı günümüzde gerçekten şartlara ve imkanlara göre çok şey mevcut artık:)!

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Evet hem keyifli hem unutulmaz anılar 🙈🙈🎊

      Sil
  3. teknede sürpriz evlenme teklifi çok güzel bir fikir :)

    YanıtlaSil
  4. Özel olmak ve özel olduğunu hissettirmek isteyenler için güzel bir seçenek. Paylaşımınız için teşekkürler. :)

    YanıtlaSil
  5. Bu konuda daha önce çok araştırma yaptım ama çok çok önceydi :)

    YanıtlaSil

Post Top Ad