Post Top Ad

Ecotools 2'li Göz Fırça Seti/ Enhancing Eye Set

Geçtiğimiz haftasonu kısacık da olsa çıktığım mini seyahat sonrası hemen bu fırçaları kaleme almaya karar verdim. Zaten ilk gördüğüme ve incelediğimde ne kadar işime yarayacaklarını tahmin etmiştim ama Ecotools bu ikili çift taraflı göz fırça seti ile gerçekten iyi iş çıkarmış :)! Ve gelelim Ecotools Enhancing Eye Set incelemesine :) Unutmadan söyleyeyim bu fırçalar Pembe Dünyam 5 Yaşında etkinliğimde bizzat firma tarafından hediye edilmişti.

Öncelikle set iki tane çift taraflı fırçadan oluşuyor. Kılları yumuşacık ve sentetik. Sapları ahşap. Göz makyajınız için lazım olan tüm fırçaların minimize edilmiş hali diyebilirim bu set için. Ama tabi işlevleri ve performansları da bir o kadar önemli malum. Akıllardaki asıl soru o olsa gerek!

ecotools ikili göz fırça seti

Fırçaları ikili olarak uçlarına göre incelersek eğer; ilk olarak soldan sağa hemen altta Shade ve Smudge isimli fırçalardan başlayalım :) Shade farı göz kapaklarınıza uygulamak veya yerleştirmek için kullanılan bir fırça. Bir de kaş altlarınızı aydınlatmak için de kullanabilirsiniz. Kılları sık ve orta yoğunlukta. Özellikle açık renk veya simli farları bu fırçayla net bi şekilde yerleştirip diğer fırçalarla da karıştırma vs yapabilirsiniz. 

Smudge ise daha kısa ve kalın kıllara sahip. Ben bu fırçayı özellikle alt kirpik diplerime vurgu yapacağım koyu renkli farı sürmek ve dağıtmak için kullanıyorum ve çok da güzel oluyor. Normalde göz makyajımda muhakkak alt kirpik diplerine de far sürenlerdenim ki vurgulu göz makyajlarını seviyorum.

Yine bu fırçayla göz pınarlarınızı aydınlatabileceğiniz gibi göz altına çektiğiniz kalemi dağıtıp daha doğal bir görüntü elde edebilirsiniz :)

ecotools çift taraflı fırça seti

Diğer ikili ise yine soldan sağa Blend tam bir karıştırma fırçası. Gayet güzel bir uygulama sağlayan, dilediğiniz farı dağıtma imkanı veren fırça. Define ise daha sık ve sert yapıda bir eyeliner uygulama fırçası. Onu tam olarak deneme fırsatı bulamasam da eyeliner ve göz altlarına ince far çekmek için önerebilirim :) Ama onun hakkında çok fazla yorum yapamayacağım.

ecotools seyahat göz fırça seti

Sonuç olarak ise oldukça kullanışlı, seyahatlerde kesinlikle kalabalıklığa müthiş bir çözüm ve yumuşacık kullara sahip olan bu Ecotools 2'li göz fırça setini ben baya sevdim! Ayrıca kılları dökülme yapmıyor. Ecotools fırçalarını özellikle bu ara başarılı buluyorum. Yani her türlü sizi kurtaran bir set ve indirim zamanları da oldukça uygun bir fiyata kenara koyabilirsiniz. Seyahat göz fırça seti arayanlara da önemle duyurulur :)

Sevgiler...

15 yorum:

  1. Böyle rengarenk bir set bende alayım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok kullanışlı ve seyahatler için bire bir bence :)!

      Sil
  2. iki taraflı fırçaları çok sevmem saklaması zordur ama ecotools fırçalar da çok iyi bence 4-5 tane var bende..

    YanıtlaSil
  3. Ürün değerlendirme ve inceleme için editöre teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sibel hanımcım ben ilginize teşekkür ederim :)!

      Sil
  4. Ecotools fırçaları ben de çok seviyorum, bu çift taraflıları muhafaza etmek biraz zor ama pratik de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet saklaması biraz zor olabilir sık yıkamak gerekir ama kullanışlılığına da diyecek bişey yok işte :)

      Sil
  5. Boyle bir fircaya ihtiyacim vardi mutlaka bakacagim😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tavsiye ederim mutlaka indirim zamanında özellikle bakmalısın :)

      Sil
  6. Parıltılı olan renkler tam benlik, eyeliner fırçasıda kullanışlı görünüyor. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fırçalar güzel evet eyelineri henüz denemesem de o da kullanışlı duruyor :)

      Sil
  7. Blogdaki yorumlarımı da biliyorsun, en en en sevdiğim seyahat göz makyajı fırça setim!!! Güle güle kullanalım canım!!! Öpücükler!

    YanıtlaSil

Post Top Ad