Post Top Ad

Pembe Dünyam 5 Yaşında Etkinlik Sponsorları

Selam herkese :) Geçtiğimiz günlerde benim için çok tatlı telaşlı ve bol sürprizli geçen Pembe Dünyam 5 Yaşında blogger etkinliğimden bahsetmiştim. Bugün ise sizlere çok değerli sponsorlarımızdan bahsedeceğim ki hepsi birbirinden güzel ve özel markalar olmakla birlikte, bizlere özel şahane sunumlar yaptılar. Hepsine ayrı ayrı bir kez daha buradan teşekkür etmek istiyorum.

pembe dünyam yıldönümü sponsorları

pembe dünyam 5 yaşında etkinlik sponsorları

Öncelikle etkinliğime bonkör mü bonkör kutularıyla katılan ve çok sevdiğim markalardan bahsedeyim. Bunlardan ilki şüphesiz Real Techniques. Herşeyden önce yalnızca etkinliğime özel ekledikleri ve gözlerimden kalpler fışkırmasına sebep olan Brush Crush Volume- 2 koleksiyonundan allık, far ve aydınlatıcı fırçası şahaneydi! Üstelik daha çok yeni Gratis'lerde satışta! :)

real techniques brush crush volume 2 fırçalar

real techniques brush crush volume 2 gratis

Bununla kalmayıp yine Real Techniques in şu meşhur göz fırça seti olan ve benim de aslında çok istediğim ama bi türlü temin edemediğim ve etkinlik sayesinde deneme fırsatı bulacağım Enhanced Eye Set ve Ecotools aşırı kullanışlı ve çift taraflı fırça seti Enhancing Eye Set de hediyelerimiz arasındaydı.

real techniques makyaj fırçaları

Bunun yanında ilk kez deneyeceğim Ecotools yüz temizleme fırçası ve Promani markasından üç çeşit takma tırnak, 2 çeşit takma kirpik, cımbız ve kirpik kıvırıcıyı denemek için sabırsızlanıyorum. Ürün yorumlarım detaylı olarak tabiki makyaj bloğumda olacak :)

takma kirpik blog

Bir diğer bonkör mü bonkör sunumu ve ürünleriyle Polonya menşeeli İnglot Kozmetik de profesyonel makyaj ürünleri ile bizlerleydi. Ürünlerine artık rahatça ulaşabildiğimiz için çooook mutluyum sizlerin de haberi olsun. Online sitelerinden alışveriş yapabiliyorsunuz artık :) Paketlerimizde yok yoktu gerçekten ve detaylı ürün yorumlarıyla çok yakında blogda olacağım.

Aşşırı sevdiğim pigment eyeshadowlarından tutun da, yüz, göz ve dudak ürünlerinden oluşan pakette tek tek radarıma alacağım ürünler var :)! Bu ara bol bol kozmetik içerikli yazılar gelebilir benden demesi :)! Sizin favori İnglot ürününüz hangisi?

inglot makyaj ürünleri

inglot pigment eyeshadow

inglot rujlar

Elidor yepyeni serisinden şampuanları ile bizlerleydi. Hamilelik sürecimde ekstra güçsüzleşen saçlarıma canlılık ve parlaklık verebilecek mi hemen denemeye başladım bile :)

elidor canlı ve parlak şampuan

Kişiye özel hediyeleri sevenler için kesinlikle tereddütsüz önerebileceğim Basmatik yalnızca etkinliğimize özel ve bizzat benim istediğim baskıyla bloggerlarımıza hazırladığı isme özel bez çantalarıyla bizlerleydi :) Hem isme özel hem alışverişlerde büyük yardımcımız herkes çok ama çok beğendi diyebilirim :) Sitelerinde sadece çanta değil dilediğiniz (kupa,bardak altlığı,tişört,bebek kıyafetleri) ürüne baskı yaptırıp satın alabiliyorsunuz aklınızda olsun :)

basmatik isme özel bez çanta

Bir de havuzda,plajda en fit halimle Züberleyeceğim diyenler için birbirinden güzel meyve ve kuruyemiş içerikli çikolata barlar var ki; hem sağlıklı hem de lezzetli atıştırmalıklar olarak yanınızdan ayırmayacağınız Züber Lezzetler. Üstelik katkısız,ilave şeker,gluten,tatlandırıcı ve laktoz içermiyor. Bol meyve depolu,%100 doğal :)

züber lezzetler yorum

Ben hepsini çok beğendim ve yanımdan hiç ayırmıyorum ama en favorim sanırım Elmalı&Tarçınlısı :)

züber çikolata bar

Lav yine yalnızca etkinliğimize özel birbirinden güzel ve rengarenk konseptli çay seti ile bizlerleydi. Bu tarz çay setlerini seviyorum misafir geldiğinde de şık ve hoş oluyor. Zaten benim seçimimdi kendilerine çok çok teşekkür ediyorum :) Evimizde Lav ürünü hiç eksik olmaz zaten dondurmalığına kadar birçok ürününü severek kullanıyorum.

lav çay seti

Gelelim Ege'nin Kalbine. Kargoda ufak talihsizlikler yaşasa da firmanın etkinlik için verdiği tüm emekler ve özverisi sonucu yine en değerli sponsorlarım arasında. "Damaktan kalbe lezzet" yolculuğu ile üretim süreci tamamıyle doğal olan ve zeytinlerin toplanmasından zeytinyağı elde edilme sürecine kadar her bi aşamayla bizzat kendileri ilgilenen firma da Naturel Sızma Zeytinyağı ile etkinliğimizde yer aldı. Ramazan gelmişken bundan daha iyi bir deneme fırsatı olmayacak. Sofralar şenlenecek :)!

egenin kalbi zeytinyağı

Gıda bölümünü sonlandırmadan yine yöresel kategoride taaa Karadenize yol alalım ve hem yöresel hem de lezzetli mi lezzetli ürünleriyle Trabzon Doğal Pazar'dan bahsedelim. Sitelerinde hem Trabzon'un hem de çevre yörelerin doğal ürünlerini rahatlıkla bulabilirsiniz. Üstelik fiyatları da piyasaya göre oldukça makul geldi bana. Lezzet işin içinde olunca hiç acımam doğrusu! Kendilerine bizleri farklı farklı ürünleriyle buluşturdukları için çok teşekkür ederim. Benim payıma da kavrulmuş fındık düştü :)

trabzon doğal pazar fındık

İlk kez deneyeceğim saç bakım ürünleriyle Matte Look da bizlerleydi. Markanın rengarenk ürün portföyü dikkatimi çekmiyor değil hatta geçen yıl tesadüfen seyahat boy jölelerini denemiş ve çok beğenmiştim. Etkinliğimizde ise kocaman ve şık sunumlu paketleriyle krem jöle, saç köpüğü ve saç spreyini denememiz için gönderdiler. Tabiki yaz gelirken en sık ihtiyaç duyduklarımdan özellikle de tatilde bolca yanımda olacaklar :)

matte look saç bakım ürünleri

Her yıl olduğu hiçbir etkinliğimde beni yalnız bırakmayan Fransız güzellik markası Yves Rocher de 30 yıkamalık konsantre şampuan ve Elixir Jeunesse güneş kremi ile bizlerleydi. Artık güneş kremini sürmeden dışarı çıkmıyorum özellikle makyaj altına muhakkak kullanırım. O sebeple kısa sürede güneş kremi incelemesini blogda yazmış olacağım :)

yves rocher güneş kremi

Yine geçen yılki etkinliğimde de büyük destek veren Bambino bu yıl da sponsorlarım arasındaydı ve yeni markası ve ürünü Nob asetonsuz oje temizleme mendili ile bizlerleydi. Geçen yıl da bu ürünü Lavanta ve Gül çeşidiyle deneme imkanı bulmuş ve çok beğenmiştim. Herşeyden önce çok pratik ürünler ve seyahatlerin vazgeçilmezi inanın. Akma kokma derdi de yok.


nob asetonsuz oje çıkarıcı

Sleepy son dönem çok tutulan ve sevilen doğal bambu özlerinden oluşan ve saf su ile dokunmuş Sleepy Natural Ped ve Sleepy Natural bebek bezi ile bizlerleydi. Ben malum yeni doğan bebek bezi ve yeni doğan ıslak havluyu tercih ettim. Bebeğin hassas cildine özel üretilmiş bezler, paraben, losyon, parfüm ve renklendirici içermiyor. Hipoalerjenik ve ıslaklık göstergesi ile bezin doluluk oranını da rahatlıkla görebiliyorsunuz. Denemek için sabırsızlanıyorum :)

sleepy natural bebek bezi

Bunun dışında Bambino, bu yıl anneliğe hazırlandığım bir süreçte olmamdan ötürü bana ayrıca bir sürpriz yapıp anne/bebek ürünlerinden de gönderdi. Nasıl güzel bir jest oldu anlatamam! Kendilerine çok çok teşekkür ediyorum. Çok çok yardımcım olacak bu ürünleri yanıbaşımdan ayırmayacağım kesin :)!!!

bambino bebek ürünleri

bambino emzik

Nob asetonsuz oje temizleme mendili

Fairy yepyeni ürünü Fairy Platinum Plus ile bizlere güzel bir sürpriz yaptı. Birkaç kez kullandım bile ve hem bulaşıkları pırıl pırıl yapan hem de matlığı gideren bu kapsüller bi harika olmuş! Denemelisiniz...

fairy platinum plus yorum

Ürünlerini severek kullandığım Egos da üç farklı saç bakım ürünü ile bizlerleydi. Özellikle daha önce denemediğim o kuru şampuanını çok merak ediyorum ve hemen deneyip yorumlarımı sizlerle paylaşacağım. Kuru şampuanlar bu ara çok lazım oluyor çünkü.

egos kuru şampuan

Doğal içerikli ürünlerini ilk kez deneyeceğim Perlax Temizlik çeşit çeşit ürünleriyle katılımcılara güzel bir sürpriz yaptı. Hem güzel sunumları hem de ilgi ve alakaları için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bana sıvı bulaşık deterjanı geldi, mutfaktan zaten hiç çıkmam.. Bakalım anlaşacak mıyız :)

perlax temizlik

perlax sıvı bulaşık deterjanı

Her yıl olduğu gibi yine beni yalnız bırakmayan Bargello da son çıkan ürünlerinden 202 nolu Oriental koku ailesi ile bizlerleydi. Hem parfümü hem deodorantı oldukça kalıcı bir kokuya sahip ve iddialı kokuları sevenler için oldukça güzel. Ayrıca ilave güzel bir bilgi vereyim deodorantları alüminyum içermiyor :)

bargello oriental parfüm

Son olarak da ROCS her bloggerımıza özel yetişkin ve çoçuk kategorisinden diş macunu ve fırçaları ile bizlerleydi. Bana da bu çok merak ettiğim ve hemen denemeye başladığım ROCS Sensation Whitening ekstra beyazlatıcı florürsüz diş macunu ve aynı seriden diş fırçası denk geldi. Çok da güzel oldu. ROCS Sensation Whitening doğal ananas özleri içeriyor ve dişleri 1 haftada 1.5 tona kadar beyazlatmayı vaat ediyor. Ve aynı zamanda yapay tatlandırıcı, sodyum ve sülfat içermiyor. Bu da en güzel özelliklerinden!

rocs diş macunu

Sonuç olarak tüm sponsorlarımız birbirinden özel ve değerliydi. Kendilerine ayrı ayrı teşekkürü borç bilirim.

Beni diğer sosyal medya hesaplarımdan da takip etmeyi unutmayın :)

İnstagram: pembedunyammm
Pinterest: pembedunyammm
Facebook: Pembe Dünyam Blog

26 yorum:

  1. Hepsi birbirinden güzeller Gul e Gul e kullan tatlım bayildim 😚

    YanıtlaSil
  2. Bütün sponsorlar çok özenli paketler hazırlamışlardı ve ürünler harikaydı Ümran'cım! Bağlantı kurduğun ve uğraştığın için sana çok teşekkür ederim :) Çok öpüyorum seni!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim benim beğenmene çok sevindim çok ama çok teşekkür ederim kuzucum😍🥰🥰

      Sil
  3. her şey çok güzel tabi ki fırçalar favorim .-))

    YanıtlaSil
  4. Etkinliğin ayrı güzel sponsorlarımız ayrı güzeldi kuzucum ellerine emegine bir kez daha kalemine sağlık !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim benim çok teşekkür ederim güzelliğimm🤗🤗🥳💗

      Sil
  5. Ümran hanım güzel bir etkinlik yapmışsınız blogunuzun yeni yaşıda kutlu olsun farklı resimlerde gördüm etkinlikle ilgili diğer arkadaşların bloglarında ayrıca sponsorlara teşekkürler.

    YanıtlaSil
  6. Harika markalar hiç denemediklerimde var kullananlar çok şanslı valla kuzum <3

    YanıtlaSil
  7. canım cok güzel bir etkinlikti ve bu davete yakısır güzellikte markalar vardı çok teşekkürler davetin için:) İstanbul'dan kucak dolusu sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim benim ne güzel beğenmeniz ayrı mutlu ediyor inan Konya dan da kocaman sevgiler canim💐💐🥰🤗

      Sil
  8. Hepsi harika gözüküyor, güle güle kullan 💐 Yazılarını da merakla bekliyorum 💗

    YanıtlaSil
  9. Oku oku bitmiyordu :)
    Hepsi de birbirinden güzel ve kaliteli markalar canım, nezdinde firmalara bir kez daha teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  10. Cok guzel bir etkinlik olmus. Her sey harika gorunuyor.. sevgiler🤗🤗

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımm çok tatlısın çok teşekkür ederim :)

      Sil
  11. Tatlım,
    Yine harika emekler verip hazırlandığın bir etkinlik olmuştu, emeklerin için teşekkür ederim.
    Bambino sana harika bir jest yapmış, bebiş sağlıkla gelsin kullansın.

    Bizler için olan her bir hediyen çok güzeldi, Lav çeyizim için yerini aldı bile :))

    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benimmm çok çok teşekkür ederim balımm evet Bambino sürprizi bi ayrı oldu gerçekten :) Sen de güle güle kullan canım benim!!!

      Sil
  12. İnstagramdan da takip ettiğim kadarıyla keyifli bir etkinlik olmuş....

    YanıtlaSil
  13. hepsi mükemmel duruyorr :)) daha güzel günlere..

    YanıtlaSil
  14. Çok çok teşekkür ederim 🤗🤗🥰💐🎈

    YanıtlaSil

Post Top Ad