Post Top Ad

Doğru Biberon Seçimi/ Gaz Yapmayan Biberon

Bizimki doğduğundan beri çok fazla biberon değişikliği yapmamışımdır çünkü neye alışırsa öyle gidiyor ama seçtiğiniz ve kullandığınız yenidoğan biberonu o kadar önemli ki bunu kullandıkça daha da iyi anlayacaksınız. Hele de emziren bir anneyseniz emzirme ile paralel gidebilecek ve nu süreçte ne anneyi yıpratacak ne de bebeğin yadırgamasına sebep olacak bir biberon asla olmamalı elbette...

Bi kere şu düşünceden bi kopalım. Biberona alışınca emmeyi bırakır mı valla bizde durum hiç de öyle olmadı şükür. İlk zamanlar hem sütümün geç gelmesi hem de ağzındaki pamukçuk sebebi ile sütümü sağıp vermek zorunda kalmıştım (ne kadar zor olsa da mecbursanız ve anneyseniz yapacaksınız) ama tabi asla pes de etmedim ve ikinci hafta itibariyle adam akıllı emmeye de başladı bebeğim. Ve o gün bugündür emiyor.

Wee Baby biberon kullananlar

Gel gör ki bebek ile dışarı çıkmak hem keyifli hem de zor iş. Gittiğiniz her yer emzirmek için müsait olmayabilir ya da siz uygun olmayabilirsiniz. Çok normal. Hal böyle olunca da biberon en büyük kurtarıcımız oluyor. Hem sütünü sağan hem de mama takviye eden anneler için.

Biz biberonumuzu Wee Baby yenidoğan biberonu ndan yana seçtik. Ve hiç de pişman olmadım ve çok da memnunum. Anne meme ucuna benzeyen ucuyla çok kolay ve rahat kullanmamı sağladı. Bebeğim de ne yadırgadı ne de emmeyi unuttu.

gaz yapmayan biberon

Zaten az akışlı bir ucu var ve 6 aya kadar da böyle olmalı. Sonrasında değiştiriyorsunuz ucunu. Cam gibi sağlıklı bir ambalajda ve temizliği de bir o kadar kolay. Sızdırma vs asla yapmıyor ve esnek ucu sayesinde bebek de rahat ediyor. Ve bir de biz bu biberondan sonra gaz problemini çok az yaşadık diyebilirim. 

Eminim herkesin bir biberon hikayesi vardır ama biz Wee Baby biberon dan sonra çok rahatladık. Ve o hengamede olup bebek alışverişi yapanlara da tavsiye ederim. 

Beni diğer sosyal medya hesaplarımdan da takip etmeyi unutmayın :)

İnstagram: pembedunyammm
Pinterest: pembedunyammm
Facebook: Pembe Dünyam Blog

11 yorum:

  1. Ilk becerimizde acemiydik 2 v 3 çocukta öğrendik..
    Öneriler için teşekkürler editor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah o acemilik zamanları inanın hepimizde oluyor önemli olan sabırla atlatmak.. Ben teşekkür ederim..

      Sil
  2. O kadar önemli ki bu gaz yapmayan biberon işi... Çınar'da bulana kadar canımız çıkmıştı; neyse ki şimdi çok yaygın :) afiyetler olsun minik adama :) Öperim sizi!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla çok haklısın canım gaz söz konusu ise konu baya baya ciddi :) çok teşekkür ederim güzellik biz de öpüyoruz seni :)!!!

      Sil
  3. gaz problemi özellikle erkek çocukların başına bela gaz yapmayan biberon çok iyi olmuş..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hic sormayın valla bence de erkek çocuklarım daha da fazla ve çok dikkat etmek gerekiyor sagolun ♡♡♡

      Sil
  4. wee baby nin biberonunu hiç kullanmadım ama emzikleri kurtarıcım olmuştu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eksiklerini ben de onceden beri kullanırım ama ürün portfoyu geniş iyiki!:)

      Sil
  5. ne güzel anlatmışsın canım bebekler için ne kadar önemli ürünleri dogru seçebilmek:)

    YanıtlaSil
  6. Gaz çok fena yaa zavallı bebişler 😊

    YanıtlaSil

Post Top Ad