Post Top Ad

İnegöl Mobilyasının Farkı Ne?


Eğer daha önce hayatınızda sadece bir defa bile mobilya araştırması yaptıysanız İnegöl mobilya kavramını mutlaka duymuşsunuzdur.  Mobilya dendiğinde akla ilk gelen kavramlardan biri de İnegöl mobilyası oluyor. Peki,  bu mobilyaları diğerlerinden ayıran unsur ne?  Bu sorunun yanıtını sizler için araştırdık ve sonuçlarını hemen şimdi sizlerle paylaşıyoruz.

Öncelikle bu mobilyaları diğerlerinden ayıran unsurun kalite olduğunu belirtmek gerekir.  Kaliteli bir mobilya satın almak isteyenler rotasını hemen bu ürün modellerine çeviriyor. Çünkü İnegöl mobilyaları çok uzun süre hiçbir sorun yaşanmadan kullanılabiliyor ve aynı zamanda yeni görünümünü yıllarca muhafaza edebiliyor. İnsanların mobilya seçerken en çok dikkat ettiği unsurlarda bildiğiniz gibi kalite ve uzun kullanım ömrüdür. Dolayısıyla söz konusu mobilyaların beklentileri fazlasıyla karşıladığını belirtebiliriz.

Mobilya ihracatının % 15'inin İnegöl bölgesinden gerçekleştiğini belirtmek gerekiyor. Türkiye genelinde mobilya talebinin % 40’ını İnegöl’ün  tek başına karşıladığını biliyor musunuz? İnegöl aslında küçük bir ilçe ancak mobilya üretimi ile ülkenin onlarca farklı kentini geride bırakmayı başarıyor.  Tahmin edebileceğiniz gibi bu ilçede mobilya üretimi son derece önemli bir istihdam alanı da yaratıyor.

Aslında 2000'li yıllara kadar İnegöl mobilyası  bu denli bilinen bir kavram değildi.  Ancak 2000'li yıllardan sonra adeta markalaşan bu mobilyalar kısa zamanda daha fazla sayıda kişi tarafından fark edilmeye başlandı. Günümüzde ise kaliteden asla ödün vermek istemeyen herkes tercihini bu mobilya modellerinden yana kullanıyor. Elbette yaşam alanlarınızı İnegöl mobilyasının kalitesiyle  buluşturmak için İnegöl'e giderek mobilya alışverişi yapmanıza ve evinize taşımanıza gerek yok. Çünkü burada üretilen mobilyalar pek çok farklı firma tarafından satışa sunuluyor.

Örneğin Medusa Home İnegöl mobilyalarını satın alabileceğiniz platformlardan biridir. Firmanın internet sitesine tıklamanız durumunda çok sayıda farklı model seçeneği karşınıza çıkıyor ve böylelikle hem kaliteli mobilyalar satın alıyorsunuz hem de  çok sayıda farklı model seçeneği arasından tercih yapma şansınız oluyor.  Zevklerinizden ya da yaşam alanlarınızda uyguladığınız genel dekorasyondan ödün vermeden mobilya satın almanın keyfini dileyen herkes yaşayabiliyor. Bu arada sitede  fiyatların da makul olduğunu bilmeyenler için aktaralım.

8 yorum:

  1. hımss hiç duymadııım teşkürleer :)

    YanıtlaSil
  2. Canım ben bursadayım 15 yılık evliliğimde ilk mobilyamı inegölden aldım ekonomik olsun diye ama hepsi kağıt gibi eridi gitti.
    Pek memnun kalmadım
    Sanırım iyisi iyi ücret çok çeşitler var ceviz-ceviz kaplama ..... çok yanıtıltıcı oluyor bence bilen birini alıp alışveriş yapmak daha mantıklı diye düşünüyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle iyi araştırıp seçim yapmak çok önemli böyle bir deneyim yaşadığını bilmiyordum umarım düzelmiştir kalite olarak ♡♡♡

      Sil
  3. Inegöl mobilyaları çok kaliteli oluyor gerçekten de ☺️

    YanıtlaSil
  4. En güzel mobilyalar gerçekten de İnegöl mobilya da oluyor

    YanıtlaSil

Post Top Ad