Post Top Ad

Bebeklerde Pişik Sorunu ve Organik Bez Önerisi / Tidoo

Biliyorsunuz ki pişik sorunu bebeklerde çok önemli bir konu ve bebeğinizin cildi oldukça hassas bir yapıya sahip olduğu için her an tetikte olmalısınız. Hem üzücü hem de acı verici olan pişik sorununun pek çok sebebi olabileceği gibi bugün size bahsedeceğim ve geçenlerde maalesef başımıza gelen bez değişikliği sebebi ile meydana gelen pişik probleminden bahsedeceğim.

en iyi bebek bezi

Biliyorsunuz ki uzun süredir Tidoo organik bez kullanıyoruz. Fransız üretimi Tidoo organik olmakla birlikte antialerjik ve doğa dostu ekolojik bir marka. Bezlerinde hiçbir şekilde lateks, renklendirici ve parfüm bulunmuyor. Kolay kolay şişme yapmıyor çünkü içerisinde emici kum taneleri var ve bu sayede geçirgenliği oldukça kuvvetli ve yalnızca sertleşme yapıyor. 

organik bebek bezi önerisi

Ayrıca bebeğinizin bacak kenarlarında hiçbir şekilde lastik izi vs yapmıyor. Bu da en sevdiğim özelliklerinden biridir. Neyse biz ilk defa geçenlerde bezin zamansız bitmesi ve elimizde farklı bir bez markası bulunması üzerine acilen onu denemiş bulunduk ki denemez olaydık.

antialerjik bebek bezi

4 aydır ilk defa başımıza gelen pişik sorunu ile karşı karşıya kaldık. Ilk kez olduğu için ilk etapta neyden kaynaklandığını bilemedik ki ben normalde bez sonrası temizliği için bile saf su ve pamuk kullanan bir insanım. Iyice terelellendim. Hemen doktora gittik ve ne öğrendik. Sorun tamamiyle bez değişiminden kaynaklanmış. Bunu öğrenince ekstra üzüldüm tabi.

Ve şunu anladım ki kesinlikle ve kesinlikle Tidoo bu saatten sonra benim için antialerjik testini çoktannn geçmiştir ve ne kadar iyi bir bez olduğunu bi kez daha kanıtlamıştır. Şimdilerde neyseki atlattık bu sorunu ve Tidoo organik bezimize tekrar geri döndük. Siz siz olun çok  çok  dikkatli olun ki bebeğinize kullanacağınız bez muhakkak tavsiyem organik ve antialerjik olsun. 

Tidoo organik bebek bezini şu an tüm satış platformlarında rahatlıkla bulabilirsiniz.

Beni diğer sosyal medya hesaplarımdan da takip etmeyi unutmayın :)

İnstagram: pembedunyammm
Pinterest: pembedunyammm

Facebook: Pembe Dünyam Blog

6 yorum:

  1. Kıyamam oğluşuna, geçmiş olsun. Onlar her şeyin en iyisine layık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canim benim kesinlikle herşey onlar için!♡♡

      Sil
  2. Off bende üzüldüm inanın biz en pahalı ve kalitelisini alalım demistik o bez şıkinti verdi sonra gittik en ucuzunu aldık şükür kafamuz agrimadi organik bez yeni çıktı galiba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla o pahalı bezlerde asıl sıkıntı var o kesin çok katılıyorum size organik bez konusu ise yurtdışında çok yaygın olan ama buralarda yeni yeni ortaya çıkan bir konu aslında en sağlıklısı muhakkak tavsiye ederim:)

      Sil
  3. Pişik çok uğraştırıyor bebişleri ☺️

    YanıtlaSil

Post Top Ad