Post Top Ad

Konya'nın İlk Baby Spa Merkezi Açıldı: Nill Baby Spa

Geçtiğimiz Perşembe günümün tamamını yavruya ayırdım ve çok hoş saatler geçirdik. Neden çünkü merakla beklediğimiz ve Konya'da acaba ne zaman açılır dediğimiz baby spa merkezi sonunda açıldı: Nill Baby Spa. Gerçekten de tam bir bebek spa merkezi, herşey ama herşey düşünülmüş.

Nill baby spa

konya bebek spa merkezi

Içeriye girer girmez sizi güleryüzle karşılayan iki güzel insan, şahane bir dekorasyon, modern bi şekilde döşenmiş iki jakuzi, masaj hizmeti, dinlenme odası vs vs. Biz Efe'mle aşırı memnun kaldık açıkçası:)!!!

nill baby spa yorumlar

Özge ve Hilal gerçekten çok güzel bir işe imza atmışlar. Onları canı gönülden tebrik etmek istiyorum. Bizimki suyu normalde seviyordu ama spa'da bu kadar eğlenceli saatler geçireceğimizi ve balık gibi yüzeceğini hiç düşünmemiştim. O kadar mutlu olduk ki annemle gülmekten kendimizi alamadık:)

konya bebek spa merkezi

konya yaşam blogları

konyalı anne bloggerlar

O gün spadan sonra masajını da kendim yapmak istedim ve yavrunun da aşırı hoşuna gitti. Ben de ayrıca çok güzel bebek masajı tekniklerini öğrendim.


En sonunda bizimki hamakta mis gibi uyuyakalmıştı bile ve bana da onu seyretmek ve sıcak bir anne çayı yudumlamak kısmet oldu. O gün hem iyi bi dinlendi hem de güzel bir uyku çekti yavrum.

konyalı anneler


O yüzden siz siz olun bebeğinizin hem motor teknikleri gelişimi hem gaz problemleri ve diş ağrıları, bağışıklık sisteminin güçlenmesi ve yürümeyi daha kolay öğrenebilmesi adına muhakkak bebeğinizi bu tarz aktivitelere dahil edin. Emin olun siz de bebeğiniz de çok rahat edeceksiniz. Bildiğim kadarıyla bebeğin kırkı çıktıktan sonra 12 aya kadar hizmet veriyorlar aklınızda olsun.

Beni diğer sosyal medya hesaplarımdan da takip etmeyi unutmayın :)

İnstagram: pembedunyammm
Pinterest: pembedunyammm
Facebook: Pembe Dünyam Blog

4 yorum:

Post Top Ad