Post Top Ad

GÜZELLİĞİYLE İNSANI ERİTEN EŞSİZ KAŞ PLAJLARI

Doğal güzellikleriyle kendisine hayran bırakan Kaş, plajları ile de ülkenin gözde noktaları arasında yer alıyor. Tatilinizin her gününde farklı bir plajda güneş, kum ve deniz keyfini çıkarabilirsiniz. Bu plajlara kolayca ulaşmanızı sağlayan Kaş Pansiyonları ise tatilinizi daha kolay planlamanıza yardımcı oluyor.


Türkiye’nin en göz alıcı noktalarından birinde yer alan Kaputaş Plajı, iki dev kayanın arasında bir yarık olarak kendisine yer buluyor. Doğası ve sanki başka bir dünyaya aitmiş gibi havası sayesinde burada geçireceğiniz vakit ile coğrafi güzelliğin tadını çıkarabilirsiniz.

2. Patara Plajı


Çakıl taşlı plajlar yerine ince kuma sahip plajları tercih ediyorsanız Patara Plajı sizler için en uygun seçeneklerden biri. Halka açık olan bu plaj aynı zamanda Türkiye'de soyu tehlike altında olan caretta caretta kaplumbağalarının üreme alanı. Burada geçireceğiniz vakit ile hem doğanın ender rastlanan güzelliklerini hem de huzurlu anları bir arada bulabilirsiniz.

3. Büyük Çakıl Plajı


Merkeze 15 dakikalık yürüme mesafesi, kayalıkların arasında bulunan bu plaj turkuaz renkli suları ve yeşil makilerin bir araya gelmesi ile bir doğa harikası yaratıyor. Kolay ulaşımı ve temiz suları ile rahatlıkla tercih edebileceğiniz bu plajda dinlendirici vakit geçirebilirsiniz.

4. Seyrek Çakıl Plajı


Kaputaş Plajı’na yakın bir noktada bulunan bu plaj küçük bir plaj olsa da birçok ziyaretçi ağırlıyor. Denizinin berraklığı yol üstünde geçerken denize uğramak isteyenler için oldukça uygun bir noktada yer alıyor.

5. LimanAğzı


Limanağzı ulaşımı zor bir plaj olması nedeniyle bakir bir doğaya sahip noktalardan biri. Birçok caretta ve deniz canlısını görebileceğiniz bu plajda doğayla baş başa vakit geçirebilirsiniz. Ayrıca çevresinde bulunan restaurantlar ile bölge lezzetlerini de deneyebilirsiniz. Üstelik bu plajda şnorkelle keyifli anlar yaşayabilirsiniz.

Tüm bu ayrıntılı bilgilere Türkiye’nin arama motoru neredekal.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad