Post Top Ad

Özgür Adımlarla Keşfe Çık

Cesur, rahat ve özgür tarzın temsilcisi slip on ayakkabı kadın konsepti tarzınızı ortaya çıkarmak için tasarlanıyor. Slip on ayakkabı nedir, sorusunun cevabını ise Polaris koleksiyonlarında bulabilirsiniz. Bu sayede rahat etmenin ve şıklığınızı tamamlamanın avantajıyla mükemmeliyetçi bir duruş kazanabilirsiniz.

Slip on ayakkabı kadınlar için farklı iki tarzı bir araya getirir. Tasarım olarak espadril ayakkabılara benzeyen ürünler, rahatlık yönünden de spor ayakkabı izlenimi vererek kelimenin tam anlamıyla en rahat şıklığı yakalamanızı sağlar. Ev, salon gibi kapalı alanlarda veya dışarıda giymenin mükemmel rahatlığını sunan modeller birçok seçeneği ile konfor vadeder. Bütün gün ayakta duranları rahatlatan modeller dolabınızda yerini alır.


Dinamik yaşam tarzınızı mükemmel şekilde uyarlayarak kolaylık sağlayan ayakkabılar motivasyonunuzu yüksek tutar. Sıcak günlerde ve hafif rüzgarın olduğu havalarda, esintiyi ayaklarınızda da hissedebileceğiniz delikli ve şeffaf örgülü paneller hava akışı sağlar. Deri görünümünün lükslüğü minik delikleri ile şık ve modern bir giyim sunar.

Desteğin ve Esnekliğin Farkını Yaşa


Günlük aktivitelerinizde tercih edeceğiniz modeller spor faaliyetlerinize de eşlik edecek özellikte donatılır. Hafif yapıları, yorulmadan uzun süre mesafe kat etmenize yardımcı olur. Yürürken ayaklarınızı korumaya yardımcı olmak için farklı topuk yapıları ve tampon desteği sunulur.


Bağcık bağlamayı sevmeyenlerin kurtarıcısı olan esnek bantlı, cırtcırtlı ve düz modeller; babet ayakkabıların görünümlerine benzer. Bilek için ideal uzunluktaki arka destek, yarı açık ayakkabı rahatlığını yaşatır. Polaris slip on ayakkabı kadın koleksiyonunda yer alan parçalar; elbise, şort ve etek modelleriyle kombinlenebilir, tişört veya gömlek eşliğinde şıklığınızı tamamlayabilir.

Kaliteli malzeme yapısıyla uzun süreli giyimi sağlayan dayanıklı kadın slip on ayakkabılar, sıcaklığı dengeleyen iç astara sahiptir. Her koşulda kullanılan ve terlemeyi en aza indiren modeller sağlıklı bir kullanım sunar. Sağlam ama esnek dış yüzeyi hareket alanınızı genişleterek rahat etmenizi sağlar. Orta kısımdaki yastıklama sistemi iskelet yapınızı destekleyerek her adımda konforlu yürüyüşe imkan verir.


Muhteşem Tarza Sahip Ol


Her alanda başarılı olan kadınlar, ayakkabı ve kıyafet seçimlerinde de kendini gösteriyor. Davetlerde, toplantılarda ve düğünlerde zarifliği ön plana çıkaran gova, ökçeli ve dress topuklu ayakkabılar çanta modelleriyle uyum sağlıyor. Sneaker ve atletic ayakkabılar çağın trendlerine ve modasını yakalamaya destek oluyor.

Polaris ayakkabılar renk gamı ve model seçenekleri ile stilinizi en muhteşem haline ulaştırmayı başarır. Işıltılı tasarımlar metal ve altın aksesuarlarıyla ayakkabıya hareket katar. Parlak, mat, pastel tonlara sahip ayakkabılar ve Polaris farklı ile şıklığınızı ön plana çıkarmaya başlayabilirsiniz.

6 yorum:

  1. Dışarı çıksak da bu ayakkabıları giysek tam mevsimi ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah ahh en kısa zamanda inşallah 🙏💟💟

      Sil
  2. Yazın bu tarzda ayakkabılar giymeyi çok seviyorum. Şu virüsten kurtulsak da doya doya giysek :)

    YanıtlaSil
  3. Yaz için harika ayakkabılar :)

    YanıtlaSil

Post Top Ad