Post Top Ad

New Well Boom Volume Maskara

Bu aralar denediğim kadar hiç bu kadar maskara denememiştim inanın ki bunlardan favorim olanları hep sizlerle paylaşıyorum :) Bugün de o favorim olan maskaralardan biriyle tanıştıracağım sizi: New Well Boom Volume Maskara

New Well Boom Volume Maskara kullananlar

Daha önce yüzeysel olarak bahsetsem de bugün detaylı incelemesiyle geldim size. Bu ara gerçekten çok sevdiklerimden ve başlayalım o zaman incelemesine:) 

New Well Boom Volume Maskara

Öncelikle New Well Boom Volume Maskara kum saati şeklinde bir fırça yapısına sahip. Kısa ve uzun kılları sayesinde kirpikleri en miniğinden uzununa kadar çok güzel kavrıyor uzatıyor ve hacim veriyor. Kat ve kat uygulamalarda istediğim ekstra siyahlığı gayet güzel veriyor dikkat edildiğinde çok fazla yapışma yapmıyor.

New Well hacim maskarası

Ambalajı çok şirin ve şık. Ürün gün boyunca göz altlarına akma bulaşma vs yapmıyor ve temizlemesi de çift fazlı bir makyaj suyu ile gayet kolay oluyor. Ve ayrıca suya dayanıklı bir maskara. Bendeki duruşu da aşağıda gördüğünüz gibi.

New Well Boom Volume Maskara blog

Merak edenler için linkini buraya ekliyorum. Şu an neredeyse yarı yarıya fiyatına 49.90 tl. Özellikle hacim maskarası sevenler muhakkak baksın.

Sevgiler...

4 yorum:

  1. Bende beğendim bu maskarayı:))))

    YanıtlaSil
  2. bugün ilk defa kullanabildim.. hacim vermesi güzel uzatmasını o kadar beğenmedim..

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel hacim veriyor ama uzatmıyor maalesef, ayrıca ikinci katta yapıştırıyor kirpikleri :(

    YanıtlaSil

Post Top Ad