Post Top Ad

Şok Aktüel Alışverişim / 8-14 Nisan

Bu hafta Şok Aktüel de çok güzel ürünler vardı. Özellikle anne adayları ve anneler için :)! Ben de bir hafta öncesinden haberini almıştım tabi Instagram sağolsun:) Sonrasında ise merakla beklemeye koyuldum ve Salı günü yavruyu babasına emanet edip sabah erkenden gittim.

Iyiki de gitmişim çünkü meğer çok fazla bekleyen varmış. Hatta çoğu ürün ayaklanmış gidiyordu ama neyseki benim alacaklarım duruyordu üstüne bide fazladan bişeyler daha aldım ama hepsi ihtiyaç tabiki :)

Dediğim gibi öncelikli gitme sebebim şu tatlı oyuncaklardı. Çıngıraklı araba da görmüştüm katalogda ama o gelmemişti hatta. Benim aldıklarım ise çok beğendiğim halkalı araba, çekiçli bultak ve bloklu kamyon oldu. Bebek puzzle da vardı ama +2 yaş olduğu için almadım açıkçası daha erken diye. Bu oyuncakların ise en sevdiğim tarafı zeka geliştirici, motor gücü ve görme, işitsel yetenekleri için harika oyuncaklar. Eğitici bebek oyuncakları yani. Onlarla birlikte oynarken bi yandan da çok şey öğrenecek aslında yavrum. 

O yüzden çok iyi oldu :) Hemen bir aya kadar da rahatlıkla oynayacağına eminim. Epeydir ona böyle eğitici güzel oyuncaklar arıyordum zaten. Kendisi zamanı geldikçe hangisini istiyorsa onu oynayacağız artık  birlikte :)

Şok aktüel oyuncak

7 aylık bebek oyuncakları

Ve devamında bu anne yanı yatağı ve bebek yorganını aldım. Ve bir de lastikli çarşaf tabi onu diğer resimlerde göreceksiniz. Aslında bu anne yanı yatağını almak için geç bile kaldım çok önemsememiştim. Diktirmek için de fırsatım olmadı hiç. Ama meğer ne güzel birşeymiş ne rahat birşeymiş. Yavru o kadar sevdi ki daha ilk kullanışımda tatlı tatlı şakalaşırken üzerinde uyuyakaldı miniğim:)  

Belli ki çok hoşuna gitti ve sarılıp uyumaya başladı içinde. Renk olarak hiç takılmadım çünkü sadece bu renk vardı açıkçası ve onun rahat olması mutlu olması önemli olan. Yastıklı olması da ayrıca bizim için güzel avantaj oldu kesinlikle ve fiyatı da çok çok uygun bence anneler için harika bir fırsat 50 tl ye aldım. 

anne yanı yatağı modelleri

Anne yanı yatağı tavsiye

Yorgan ve lastikli çarşaf ihtiyaç zaten bulunsun dedim. Bir diğer aldıklarım ise Alman markası Nuk emzik ve biberonu aldım. Bizimki 7 aylık artık ve hatta 8. aya girecek. İki dişimiz de çıkınca emzik vs çabuk yıpranabiliyor. Zaten dönem dönem de emzik biberon değişikliği şart olunca kaçırmak istemedim.

Çok sevdiğimiz Fisher Price markasının da mama tabakları gelmişti çok sevindim. Aldım birini ben de. Iki çeşit tabağı gelmişti. Şok marketler bu hafta beni baya baya şaşırttı çünkü çok güzel ürünler ve fırsatlar baksanıza :)!

Nuk biberon 6 aylık

Ve son olarak da Gezer in bu çok tatlı ayakkabılarını, müslin ve ter bezini aldım. Ter bezi de çok büyük ihtiyaç gerçekten. Çünkü bizimki uyurken çoğu zaman terler. Her zamanda yanımda bulundururum o yüzden. 


Peki ya şu ayakkabıların tatlılığı :)?

Gezer bebek ayakkabısı

Bu hafta cidden Şok Aktüel bebek ürünleri kaçmazdı. Daha çok fazla şey vardı diyebilirim. Her ne kadar evde kalıp dışarı çıkmasam da bu fırsatı da kaçırmadım. Bu arada Cepte Şok uygulaması ile de alışverişinizi yapabiliyorsunuz ama ben yürüyerek getirdiklerini duyunca açıkçası bebeğim de olmasına rağmen bi şekilde kendim hallettim alışverişimi ama lüzumsuz kullanılmadığı sürece benim gibi bebekle evde yalnız olanlar ve yaşlılar için çok güzel bir uygulama olduğunu düşünüyorum.

Sevgiler...

6 yorum:

  1. Ayakkabılar çok minnoş ya umarım güzel günlerde giyer.

    YanıtlaSil
  2. Aldıklarınızın hepsi çok güzel :)

    YanıtlaSil
  3. Motor becerileri için iyi oluyor bende de vardı. Sevinçle oynasın kuzum
    Sevgiler
    Makyajlikareler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sagol canim benim.. Valla oyuncaklar iyice küçüldü ve de çok sıkılmıştık böyle eğitici bişeyler denk gelince de kaçırmak istemedim :)

      Sil

Post Top Ad