Post Top Ad

Yazı Özleyenlere: Le Petit Marseillais Güneşli Bahçeler Serisi

Gerçekten ülkecek ve milletçek yazı o kadar özledik ki.. Güzel yaz günlerini ne bileyim dışarda en azından özgürce efil efil gezebildiğimiz o günleri.. Diliyorum ki o günler yakındır ve bu sıkıntılı günleri bi an evvel atlatırız dilerim belki de kıymetini bilemediğimiz o güzelim yaz günlerine yeniden kavuşuruz...

Evet Fransız markası Le Petit Marseillais bugünlerde yaza özlemi olanlara harika bir duş jeli serisi çıkardı: Güneşli Bahçeler.. Tamamiyle Akdeniz bitkileri ve meyvelerinin karışımından oluşan ve en önemlisi geri dönüştürülebilir ambalajlarda satışa sunulan bu seri organik içerikli ve vegan formüllü.

Le petit marseillais güneşli bahçeler

Seride 4 adet ürün bulunuyor: Organik Greyfurt ve Kekik, Organik Karpuz ve Fesleğen, Organik Kan Portakalı ve Biberiye ve Organik Frenk Üzümü ve Nane. Benim favorim ise tabiki Organik Karpuz ve Fesleğen :) Hem karpuzu aşırı sevmem hem de kokusuna bayıldığım bir bitkinin bir araya gelmesi ve o mis koku..

Bir de serideki ürünler 400 ml lik ambalajlarıyla baya baya bereketli ürünler. Kapak yapıları dışında ambalajları sevdim zaten geri dönüştürebilir özelliğe sahiplermiş ne güzel.. Sadece kapak kısmı biraz dayanıksız bendeki bi tanesi çıkıyor mesela sürekli.

Le petit marseillais watsons

Le petit marseillais duş jelleri

Organik duş jeli

Le petit marseillais cilt bakım ürünleri

Kokuları oldukça güzel ama çok kalıcı değiller. Bi Palmolive havası hissetmiyorum yani. Organik içerik sevenler ve farklı bir deneyim yaşamak isteyenler bakabilir. Ben bu seri ile Monday Box kutusu sayesinde tanıştım:) Ve şu an denemeniz için her yerde 19.90 tl diye biliyorum.

Sevgiler...

6 yorum:

  1. kokuları harika greyfurtlu olan favorim şu an..

    YanıtlaSil
  2. Frenk üzümlü olanı çok beğendim. İçim açıldı sayende rengarenk :)

    YanıtlaSil
  3. Hepsi birbirinden harika kokuyor <3

    YanıtlaSil

Post Top Ad