Post Top Ad

Çiçekli Asimetrik Elbise

Selam herkese.. Yaz resmen kapımızı çaldı ve içeriye girdi. Havalar iyiden iyiye ısındı, bir de özgürce dışarı çıkabilseydik değil mi.. Meğer ne lüksmüş dışarı çıkmak, gezmek, hava almak... Temennim en kısa sürede o günlerimize kavuşmak.. 

Bugün çok tatlı bir elbise ile geldim. Geleli bir haftayı geçti aslında ama anca kombinleyebildim. Ve bu seferki mekanımız bizim ev :D Çiçekli asimetrik elbise çok şirin değil mi? Kendisi yine bir Shein alışverişimden. Tam yazlık efil efil.. Bel ve kolları lastik detaylı. Oldukça rahat belinize oturan bir elbise. Yazın bu tarz elbiseleri giymeyi çok seviyorum. Hem rahat hem şık.

Ayrıca kombinlemesi de kolay parçalardan :) İster beyaz bir sneaker ile ister babetlerinizle ya da sandaletlerinizle kombinleyip çıkabilirsiniz. Shein de bu tarz elbiseler o kadar fazla ki bazen hangi modeli seçeceğime karar veremiyorum. Hepsi çok şirin ve güzeller :) Türkiye'ye de çok kolay bir şekilde gönderim yapıyorlar ve oldukça güvenli bir site. Daha ne olsun :)

Bu arada Shein'den 30 Haziran'a kadar yapacağınız 60 dolar ve üzeri alışverişlerinize özel %15 indirim kodunuz: Q2pemb. Bu kodu da değerlendirmeyi sakın unutmayın. Umarım beğenmişsinizdir.

Ürün linkine postun en altından ulaşabilirsiniz. Siteden aratırken de ID: 10112900 koduyla bulabilirsiniz.

çiçekli elbise modelleri

çiçekli asimetrik elbise

2020 yaz kombinleri

Elbise: Shein

2 yorum:

Post Top Ad