Post Top Ad

Ev Tekstili Ürünleri ile Evinizin Görünümünü Değiştirin


Evlerde sıklıkla kullanılan ve temel eşyalardan biri olan ev tekstili ürünleri farkı markalar tarafından üretilerek müşterilere sunulur. Bu eşyalar genelde kullanıcıların istek ve talepleri doğrultusunda tasarlanır. Her markanın kendine özgü ev tekstil ürünü mevcuttur. Sizler için cimri.com üzerinden en çok kullanılan ev tekstil ürünlerini inceledik. İşte evinizin görünümünü değiştirecek o ürünler:

Perde

Kimi zaman evin dışarıdan görünümünü kimi zaman ise iç görünümünü değiştiren en önemli eşyaların başında perde geliyor. Bu ürünler özel bir tasarım ile üretilir. Markadan markaya farklılık gösteren perdeler dekorasyon için önemlidir. Tül perdeler ile evinizin iç görüntüsünü değiştirebilirsiniz. Bu ürünler farklı kumaşlardan üretilir ve satışa sunulur. Beyaz, krem rengi, pembe, bej rengi gibi perdeler en çok kullanılan modellerin rengini oluşturur. Perde seçmek kullanıcının görsel zevkine kalmıştır. İstediğiniz herhangi bir perde modeline kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Perde çeşitleri arasında yer alan güneşlikler, çift taraflı kullanılabilir. Bu ürünler güneşi yansıtmaz. Güneşlik olarak adlandırılan bu perdeler tül perdelere göre biraz daha kalın ve mat renklere sahiptir. Özel dokusu ile perdeler kolay bir şekilde yıkanabilir. Esnek ve yumuşak olan perde çeşitleri çamaşır makinesinde ya da elde temizlenebilir. Perdeler korniş aracılığı ile asılarak tavana tutturulur. Böylelikle hareket ettirilerek camların istenilen tarafı kapatılabilir. Perdeler dayanıklı ve uzun ömürlü eşyalardır. Bu nedenle uygun koşullarda saklayıp ileride tekrar
kullanabilirsiniz. Tek parça olarak satın aldığınız perdelere gerekli gördüğünüz zamanlar ekleme yaptırabilir ya da bi terzide kornişlerini değiştirebilirsiniz. Tek bir parçadan oluştuğu gibi bir cam için iki perde de kullanılabilir. Perde setleri genellikle düz ve güneşlik şeklinde satışa sunulur. Perdelerin üzerine koku ya da naftalin sıkılarak kullanılabilir. Aynı zamanda çeyiz eşya olarak da muhafaza edilebilirler. Perdeleri internet üzerinden sipariş vererek temin edebilir ve direkt kullanmaya başlayabilirsiniz.

Halı

Evin görüntüsüne etki eden bir diğer ürün olan halı en çok kullanılan eşyalardan biridir. Yerli ve yabancı halı üreticileri geleneksel yöntemle hal ürettileri gibi seri bir şekilde de fabrikalarda halıları tasarlar. Günümüzde yüksek teknoloji ile farklı modellerde halılar işlenerek tüketicilere sunulur. Halı seçiminde dikkat edilmesi gereken konulardan biri de eşyalar ile uyumlu olmasıdır. Eğer koyu renkte bir mobilyanız varsa halı rengini biraz daha koyu seçebilirsiniz. Açık renkte koltuk takımınız varsa halıların rengini buna göre belirleyebilirsiniz. Birçok halı çeşitli mevcuttur. İpek halılar, salon halısı, çocuk odası halısı, deri halı, peluş halı gibi farklı tasarımlarda halılar üretilir. Kendinize en uygun halıları uygun fiyatlar ile temin edebilirsiniz. Bu ürünlerin temizliğini pratik bir şekilde yapabilirsiniz. İster halı yıkamacıya halıları temizletebilir isterseniz kendi halı yıkama makinenizle halıları pırıl pırıl yapabilirsiniz. Halıların ömrü uzundur. Dayanıklı olan bu ürünlerin tozunu elektrikli süpürge ile alabilirsiniz. Günlük hayatta üzerinde gezindiğimiz halıların yerini değiştirebilir ya da katlayıp saklayabilirsiniz. Halıların boyutları farklılık gösterir. Evinizin ve odalarınızın büyüklüğüne göre halı seçimi yapabilirsiniz. Bazı halılar metre üzerinden fiyatlanırken bazı halılar bütün olarak fiyatlanır. Ev içinde şık bir görüntü sağlamak için halıları kendi zevkinize göre seçip kullanabilirsiniz. Halıların dokusunu korumak için aralıklar ile bu ürünlerin balkonda haval almasını sağlayabilirsiniz. Halı siparişlerinizi internet üzerinden gününü 24 saati verebilirsiniz. İpek halıların kumaşı daha incedir. Bu ürünleri duvarlarda bir dekor eşyası olarak da kullanabilirsiniz. Deriden üretilen halıları satın aldıktan sonra yıkayabilir ve kolay bir şekilde kurumaya bırakabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad