Post Top Ad

Hesaplı Alışveriş Deyince: Taksimpazar.com

Herkese selamlar.. Günümüzün çoğunu evde geçirdiğimiz şu karantina sürecinde inanın çok az alışveriş yapmışımdır belki ama şu son günlerde öyle bir site keşfettim ki hem çok ucuz hem de kaliteli ürünler bulabileceğiniz ve siteye girdiğinizde en az üç beş parça birşey almadan çıkamayacağınızı garanti ettiğim bir site: taksimpazar.com :)

Sitedeki tüm ürünler %100 yerli ve inanılmaz güzel kampanyalar var. Öyle çarşıyı pazarı dolaşmanıza hiç gerek kalmadı artık diyebilirim çünkü çarşıyı pazarı ayağınıza getirmişler adeta. Ben de siteye girince fark ettim. Ve hemen kendime özellikle de kampanyalı ürünlerden bişeyler seçtim :) 

Önce 3 ayakkabı 75 tl kampanyasından kendime çok güzel hem spor hem çok sevdiğim tonlarda 3 çift ayakkabı seçtim. Sizce de çok uygun değil mi? Ki alışverişim elime ulaştığında ürünlerin kaltelerini hiç fena bulmadım. Öyle kandırmaca, yalan dolan, hasarlı ürün vs kesinlikle yok. O konuda da tecrübe eden biri olarak içiniz rahat olsun.

taksimpazar alışveriş

Ben o yüzden alışverişimi tüm detaylarıyla size göstereceğim ayrıca ayakkabılardan birini de hemen kombinledim onu da ekleyeceğim. Aşırı rahat seçimler yapmışım oh bee :)!!! Pudra ve kırmızı ayakkabıları da bol bol giyeceğime eminim :)

taksimpazar 3 ayakkabı 75 tl kampanyası

taksimpazar alışveriş yapanlar

Ve alışverişime yine çok çok hesaplı olan akıllı saatleri ile devam edelim. O kadar uygundu ki açıkçası hem kendime hem de kız kardeşime aldım :) Akıllı saat kampanyası üzerine tıklayarak siz de 80 tl değerindeki bu garantili ve birazdan sayacağım özelliklere sahip bu akıllı saatleri yalnızca 15 tl ye alabilirsiniz :)

taksimpazar akıllı saat

Akıllı saat deyip geçmeyin gerçekten birçok özelliği olup gündelik yaşamda ve spor yaparken çok işinizi gören bir kurtarıcı. Adım sayar, kalori hesaplama ve mesafe ölçme özelliği de sayacağım diğer özelliklerinden...

akıllı saat bayan

Ve yine çantalarda da aşırı uygun bir kampanya vardı: 3 çanta 75 tl kampanyası. Ve çantalara baktığımda da hepsi de çok güzel ve modern çantalardı. Ben bu sefer bir tane almayı tercih ettim ama siz kampanyayı kesinlikle değerlendirin derim hatta 3 al 2 öde kampanyasından yana da hakkınızı kullanabilirsiniz :)

şeffaf çanta modası

Benim aldığım çanta ise aşırı şirin şu aralar pek trend olan ve benim de hoşuma giden dışı şeffaf koruyuculu çanta. Birçok deseni ve rengi vardı. Ben böyle birşey tercih ettim ve kullanmak için sabırsızlanıyorum. Bebekten sonra çok özlemişim böyle çantalar kullanmayı :)

Ve işte benim taksimpazar.com alışverişimin özeti. Memnun kaldım mı evet çok memnun kaldım. Ürünleri görseldeki ile aynı kalitede geldi ve sapasağlam kargolanmışlardı. Sitede 150 tl ve üzeri alışverişe kargo ücretsiz. Alışverişinizi ister kapıda ödeme ile ister kredi/banka kartınız ile güvenli bir şekilde gerçekleştirebiliyorsunuz.

O zaman benden size güzel bir online alışveriş önerisi de gelmiş olsun. Şimdiden iyi alışverişler:)

6 yorum:

  1. Ürün tanıtımı ve güzel bilgilendirmeler için çok teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  2. Çok avantajlı bir alışveriş olmuş.Özellikle pembe ayakkabılarına bayıldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım valla son zamanların en avantajlı alışverişi oldu gerçekten:)

      Sil

Post Top Ad