Post Top Ad

Kırmızı Benekli Tulum

Bugün günlerden Bodrum :) Bebişle ilk yaz tatili ve dört diş birden çıkardığı ana denk geldi:) Ama yine de pozitifim pozitifim pozitifim :) Onunla her bi gün her bi an ayrı güzel ve özel benim için.. Acısıyla tatlısıyla.. 

Bodrum un temiz havasına vuruldum.. Sabah erkenden kendiliğimden uyanıyorum o derece.. Ve güzelim masmavi denizi.. Beyaz evleri herşeyiyle Bodrum bambaşka.. Biz bu yıl bi müddet buralardayız biraz da Fethiye tamam :) 

Çok sevdiğim kırmızı tulumu burada kombinlemek kadar doğru tercih olamazdı.. Kırmızı benekli tulum Shein sitesinden. Kumaşı tam yazlık efil efil. Ben beden konusunda biraz rahat olsun diye Medium aldım ama Small da çok rahat olurmuş:) 

Kemeri de var. Kollari fırfır detaylı ve tuluma ayrı bir hava katıyor. Ben de onu tabiki en sevdiğim parçalarla hasır şapkam ve terliklerimle kombinledim. Umarım beğenirsiniz:) 

Bu arada unutmadan Shein den yapacaginiz 60 dolar ve üzeri alışverişlerinize özel %15 indirim kodunuz: 3Qpemb.. 

Bodrum'dan selamlar...

yazlık tulum modelleri

kırmızı benekli tulum

2020 yaz trendleri

moda blogları

Tulum: Shein

7 yorum:

  1. Sonunda yeniden blog okumaya vaktim var, çok mutluyum!!! Tulum çook şirinmiş ve sana da çok yakışmış! Bebişe de çok geçmiş olsun, umarım çabucak geçer ağrısı, sızısı... Öptüm çok!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim çok ama çok teşekkür ederim ben de çok sevdim çok da rahat çok öperim:)!!! Bide yeniden aktif olmana çok sevindim !!!!

      Sil
  2. Bu tulum sana çok yakışıyor canım instagramda da görüp beğenmistim ☺️

    YanıtlaSil

Post Top Ad