Post Top Ad

Woll Beauty Güzellik Ürünleri

Siz hiç anne sütü vitamini içeren yüz maskesi duydunuz mu ya da denediniz mi? Nasıl dediğinizi duyar gibiyim :) Çünkü ilk etapta ben de öyle şaşırdım. Çünkü dünyada ilk! Siz de ben gibi şaşıracaksınız ve çokkkk merak edeceksiniz ama evet böyle bir ürün var. Woll Beauty ile tanışmaya hazır mısınız?

woll beauty trendyol

anne sütü maskesi

Anne sütünün mucizelerini ve faydalarını bilmeyen yoktur herhalde.. Tabiki mudaili olamaz birşey.. Ama anne sütü vitamini içeren bir yüz maskesi yapmışlar evet. İçerisindeki A,E ve C vitamini ile cilde nüfuz edip sebum seviyesini düzenleyerek cildin daha pürüzsüz ve aydınlık bir görünüme kavuşmasını sağlıyormuş. Tabiki bunu duyan Ümran hemen harekete geçip denemeye başladı bile.. Bu arada müthiş kokularını size anlatamam keşke buradan size de gönderebilsem :)!!!

anne sütü yüz maskesi

Şehir hayatı, olumsuz hava faktörleri, stres vs cildi epey yoruyor. Ve gün içerisinde cilde güzel bir bakım yapmak gerekiyor. Bunun için size yeni bir içerik sunan Woll Beauty ürünleri kesinlikle denemeye değer :)!!!

Setin bir diğer ikilisi ise pek çoğumuzun malesef kabusu olan yaşlanma belirtileri olan kırışıklıklar ve çizgilenmelere karşı etkili ve yoğun nemlendirici yapıya sahip Anti-Aging Bakım Kremi. Bu ürünü birkaç gündür deniyorum aslında ve yoğun nemlendirici yapısını çok sevdim. Cildimi yatıştırdı ve dinlendirdi aynı zamanda. Bununla ilgili detaylı yorumlarımı ise uzun vadede kullanım sonucu sizlerle paylaşacağım tabi.

anti aging bakım kremi

Sizler bu marka ve ürünleri hakkında ne düşünüyorsunuz. Bu arada denemek isteyenler bu güzel ikiliyi set olarak şu an sitelerinde %40 indirimle sahip olabilirler. Buraya tıklamanız yeterli :)

Sevgiler...

4 yorum:

  1. daha yeni geldi açamadım bile akşam bakacağım kokularına falan :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kokuları süper güle güle kullanın siz deee :)!!!

      Sil
  2. daha önce denemedim ama merak ettim şimdi

    YanıtlaSil

Post Top Ad