Post Top Ad

Chakra Şimdi Konya'da!!!!

Selam herkese.. Sizlere çok güzel bir haberim var çünkü birbirinden güzel ev, giyim, aksesuar ve anne/bebek ürünleriyle çok sevdiğimiz Chakra artık Konya'da! :) Gün geçmiyor ki böyle güzel markaları artık şehrimizde de görmeyelim derken Endekor ev sahipliğinde Chakra da artık şehrimize mağazasını açtı..

chakra konya mağazası

chakra konya açılış

Tabiki geçtiğimiz haftasonu da ben çok değerli arkadaşım Galaxy Eskizisecimleri Merve'm ile Chakra Konya açılışındaydık :) Hem Chakra ve Little Chakra ürünlerini didik didik inceledik hem de bol bol resim çektik ve sizler için güzel bilgiler aldık..

chakra endekor konya

Markanın çok tutulan oda kokularını ve sabunlarını tek tek koku testine tabi tuttuk ve favorilerimizi de burada paylaşacağım tabiki.. Sizlere de bir rehber olur en azından :) Ve diyeceğim o ki şahane bir gündü.. Pandemi sebebiyle sakin olsa da..

Oda kokularının bahsi geçmişken baya baya çeşidi ile göz dolduran Chakra oda kokularından favorim kesinlikle Powder Pleasure ve Soft Linen oldu! Şahane iç açıcı ve fresh kokular! Yeni temizlik yapılmış hissi veren mis gibi kokular diyebilirim ikisi için de :)!

chakra powder pleasure oda kokusu

chakra sabun

Chakra hasır sepetlerine zaten eskiden beri hastayım.. Hepsini de tek tek inceledim ve pozumu da verdim tabiki.. :) Evinizi dekore ederken şahane tamamlayıcılar ve bohem tarzları her daim yine favorim!

chakra hasır sepet

chakra sepetler

chakra-endekor

Onun dışında havlular, bornozlar, tiril tiril gecelikler, yatak örtüleri, nevresimler, sunumluklar, şahane mumları ve bol aksesuarlar ve şirin mi şirin Little Chakra anne/bebek ürünleri Konya Chakra'da sizleri bekliyor :)!!!

chakra bebek ürünleri

chakra ürünleri

chakra ürünleri

chakra ürünleri

chakra ürünleri

chakra havlular

Adresi merak edenler için de Akademi Hastanesi'ni geçince hemen yol üstünde göreceksiniz..

Yolunuz düşerse uğramadan geçmeyin derim :)

Sevgiler...



10 yorum:

  1. eveet chakraa zarif hoş estetik ve zevkliii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi sade, zarif ve şık tasarımlar en sevdiğimmm:)!

      Sil
  2. Yenidenn o harika güne gittim balımm ! Seninle yeni bir mağaza keşfetmek harikaydı her detayını çok güzel anlatmışsın emeğine kalbine sağlık ! Kesinlikle aksesuarlar ve özellikle o kokularrr !!!! Muhteşemdi ! Seviliyorsun balım benim💋💋♥️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tam bizlik değil mi dolaş dolaş kaybolmalık:)!!! Sağol canım benim sen de çok seviliyorsun iyiki varsın!!!😍🥳🎈❤

      Sil
  3. Chakra benim de çok sevdiğim bir mağaza ve yazılarınızı okurken içim açıldı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayy Başağım ne mutlu banaaa çok teşekkür ederimm ki :)

      Sil
  4. benim sevdiğim bir mağazadır.. keyifli alışverişler...

    YanıtlaSil

Post Top Ad