Post Top Ad

Oriflame Güneş Kremi / Oriflame Sun 360 Güneş Ürünleri

Bu yaz ailecek güneş kremlerimizi Oriflame dan aldık. Hem Oriflame kataloglardaki zaman zaman cazip fırsatlar hem de spf 50 korumalarıyla tercih sebebimiz oldular ve hem kendimize hem de bebişe ayrı ayrı güneş ürünlerini aldık ve tatil dönüşü de hepsinden ayrı ayrı bahsetmek istedim sizlere :)

Oriflame güneş kremi

bebek güneş kremi 50 spf

Sun 360 güneş ürünlerinden hem yetişkinler için olan güneş kremi, hem bebek güneş kremi hem de güneş sonrası serinletici jel almıştım.

Sun 360 Cream Sensitivite; hem yüz hem de vücut için UVA ve UVB ışınlarına karşı 50 spf yüksek korumasıyla yanımdan eksik etmediğim güneş kremim oldu. Hafif ve oldukça akışkan bir yapısı var. Çabuk emiliyor.Gerçi Oriflame güneş kremlerinin hepsi öyle sanırım.

güneş kremi tavsiye

Havuz veya deniz öncesi ve sonrası bol bol kullandık. Ve fark ettim ki bronzlaşmam gayet dozunda oldu ve güneşe karşı korumasını oldukça beğendim.

Sun 360 Kids Cream; bebek güneş kremi ise yine hem yüz hem de vücut için kullanabileceğiniz 50 spf özelliğiyle yüksek korumalı bir krem. Ambalaj olarak daha bereketli çünkü 125 ml. Yine akışkan bir yapıda ve cilde çok çabuk emiliyor.

bebek güneş kremi tavsiye

Ben bebişin eline yüzüne vücuduna her daim kullandım ve içimizde en güzel korunan da o oldu. Tabi ona ekstra mesai de harcayınca :) Bize bişey olsa da bebişlere asla olmasın kafası.. Hem güneşlendi hem mis gibi uyudu hem de denizin, havuzun tadını çıkardı yavrucak :)

Oriflame Sun 360 After Sun Jelly; kavanoz bir ambalajda ve 150 ml ambalajıyla yine kolayca bitmeyen bir güneş sonrası rahatlatan ve belli bir süre cildi serinleten jel. Hem yüz hem de vücut için kullanılabilir. Ben bunu çok sevdim mesela.. Çünkü özellikle güneşe maruz kalan cildinize sürdüğünüzdeki o rahatlatıcı ve serinletici hissi çok güzel oluyor..

Oriflame güneş sonrası jel

Bu süper üçlü bizim yanımızdan hiçbir zaman eksik olmadı haliyle :) Biz nereye onlar oraya.. Oriflame güneş ürünlerini ve güneş kremlerini genel olarak beğendim ve yeniden alır mıyım alırım.. Özellikle indirim dönemlerinde tabi..

Oriflame cazip indirim ve fırsatlarını da Origüzellik den takip ediyorum ben. Ve siparişimi verip Oriflame kargo takip den de takip ediyorum. Jet hızıyla da elime ulaşıyor. Size de tavsiye ederim.. :)

Sevgiler...

9 yorum:

  1. Very interesting products! 

    YanıtlaSil
  2. Yanıtlar
    1. Katalogdan bakmalısın canim çoğu zaman indirimleri de oluyor:)

      Sil
  3. Oriflame bu serisini çok övüyorlar denemek istiyorum

    YanıtlaSil
  4. Cilt ile ilgili tüm sorunlarınızı farmasi ürünlerini kullanarak çözebilirsiniz.
    Farmasi Ücretsiz Üyelik Ol http://www.farmasigirisi.net %75 varan indirimlerden hemen yararlan.Üstelik bir çok hediyeler seni bekliyor.270 tl değerindeki ürünler sana 69tl geliyor bu fırsatı kaçırma.Her Yaptığınız Alışverişte süpriz hediyelerin yanı sıra teşfik hediyelerinizde extra geliyor.

    http://www.farmasigirisi.net < ÜCRETSİZ üYE Olun..

    YanıtlaSil

Post Top Ad