Post Top Ad

Oriflame Plaj Çantası

Her yaz neredeyse sanırım plaj çantası değiştirenlerdenim :) Şimdi bebekli olunca hatta yedekli falan gittim ama Oriflame Plaj Çantası sayesinde yedeğini kullanmama hiç gerek kalmadı açıkçası diyebilirim. Daha ilk aldığımda da o kadar hoşuma gitmişti ki organizer gözleri vs hemen sizlerle de paylaşmak istedim :)

Oriflame plaj çantası

Ben bu plaj çantasını yanılmıyorsam Mayıs kataloğundan almıştım. Plaj havlu seti ile birlikte alıp hatta pembiş güzel bir set yaptim ve tatilde de çok işime yaradı. 

Oriflame plaj çantası; içerisinde bir adet mini file eki dışında toplam 5 gözden oluşuyor. Baya baya gözü var yani. File olayına ise bayıldım ben :)! Çünkü sadece ona güneş kremlerinizi vs koyabiliyorsunuz çok rahat.

plaj çantası modelleri

plaj çantası tavsiye

Ayrıca plaj çantası çıtçıtlı. Yani dökülme, dağılma ihtimaline karşı da korumalı bir nevi. Kulpları falan çok sağlam ve bi dünya eşya sığdırabiliyorsunuz net! Biz havuza veya plaja giderken bebişle bi ben yoktum çantada yani :D

trend plaj çantası

O yüzden ola ki hem çok kullanışlı hem de sapasağlam bir plaj çantası arayışı içinde olursanız Oriflame Katalog'larını inceleyin bazen öyle güzel ürünler geliyor ki hem de çok uyguna kaçırmadan almak lazım:) 

Ben Origüzellik sayesinde her ay kaçırmadan takip ediyorum ürünleri ve siparişimi veriyorum :) Oriflame kargo takipden de siparişimi an ve an takip edip çok kısa sürede ürünlerime kavuşuyorum :)

Sizler son dönem Oriflame'dan ne aldınız yazarsanız sevinirim.

4 yorum:

  1. Plaj ve makyaj çantalarına benim de zaafım var ama bu sene tatile gitmeyeceğimiz için hiç bakmadım :) Ama bu çanta baya güzel ve kullanışlıymış, bakayım bir ara kataloga; belki denk gelirim. Çok sevgiler Ümran'cım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ever canim haya kullanışlı ve farklı diğerlerine göre bakarsan aklında olsun çok ama çok teşekkür ederim güzellik:)!!!

      Sil

Post Top Ad