Post Top Ad

Avon'un İlk Jel Parfümleri ile Tanışın!!!

Herkese selamlar :) Bugün sizlerle paylaşmak istediğim harika bir haber var! Aslında bir ilk!!! Ürünlerini çok severek kullandığım kozmetik markası Avon geçtigimiz günlerde ilk jel parfümlerini çıkardı duydunuz mu :)???

Avon jel parfüm

Evet evet ilk jel parfüm.. Size de değişik geliyor değil mi? O halde sizleri tanıştırayım.. Şahane ötesi ambalajları, mis gibi kokuları ve uzun süre vaad ettikleri kalıcılıkları ile Today Eternal ve Attraction Addicted karşınızda!!! :)

Ambalajlar tam bir dekorasyon şahanesi!! Makyaj masanızın anında havasını değiştirecek ve parfüm bittikten sonra bile mumluk olarak bile degerlendirebileceğiniz ve asla atmak istemeyeceğiniz çok tatlı ambalajları var :)!!!

Avon Today Eternal kullananlar

Gelelim kokulara.. Ben gelir gelmez hemen denedim tabi ve hem kokusuna hem de gerçekten gün boyu idare eden kalıcılığına bayıldım.. Günü rahat kurtarır gibi ama isterseniz ara ara tazeleyebilirsiniz :)

Peki nasıl kullanılıyorlar? Parfümün üzerindeki kapsülü çıkarıyorsunuz ve üzerindeki pompaya basarak jelin çıkmasını sağlıyorsunuz veee boyun ve el bilekleri gibi nabız noktalarına uyguluyorsunuz :)

Avon jel parfüm yorumlar

Her bir damlası oldukça etkili olan bu parfümlerin içerisinde tam 200 damla bulunuyor. Ben özellikle bergamot,manolya ve sandal ağacı kokusunun birleştiği Today Eternal i çok sevdim.. Tam da benlik bir koku!

Daha keskin ve ağır kokuları tercih edenler için ise yasemin, kuş üzümü ve paçulinin birleşimi Attraction Addicted'i önerebilirim.

Sizler Avon Jel Parfümleri denediniz mi??

4 yorum:

  1. tasarım çok güzel kokulardan hangisi favorim daha karar veremedim..

    YanıtlaSil
  2. Tasarımlarına bayıldım açıkçası; ayrıca alerji açısından böyle minik miktar kullanmak da daha mantıklı geldi... güle güle kullan Ümran'cım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canimmm çok teşekkür ederim kessinlikle doğru söylemişsin baya her açıdan hoş olmuş sanki :)!

      Sil

Post Top Ad