Post Top Ad

Doğa'nın Ruhu Çoçuklarla Buluşuyor: Bambu Yaşam Anaokulu Açılıyor!

Her zaman farklı ve özgün olanın ve tabi bir de doğal olandan yana olduğumu hep bas bas bağırırım bilirsiniz. Şimdi de size öyle güzel bir haberle geldim ki Konya'da bir ilk! Bambu Yaşam Anaokulu çok yakında açılıyor.. Doğayla iç içe bir okul ve bambaşka bir konsept sizleri bekliyor.. :) Bi kere çoçuklara aşılamak istedikleri en önemli nokta doğayla birlikte iç içe ve doğadan korkmadan onlara neler yapabileceklerini göstermek..

bambu yaşam gündüz bakım evi

Burada yasaklar yok.. Kısıtlamalar yok.. "Dur üzerin batar dışarı çıkma" olayı yok.. Herşey doğal, kullanılan her bir malzeme ahşap ve bambu ve doğayla iç içe bir ortam. Bambu Yaşam Anaokulu genç ve dinamik bir ekiple açılıyor ve çok yakında 3/6 yaş arası çoçuklarınıza hizmet veriyor olacak.


konya anaokulu tavsiye

Meram Yaka'nın mis gibi orman havasının içinde konumlanmış Bambu Yaşam gündüz bakım evi, çoçuklarınızı güvenle emanet edeceğiniz bir ortam olmanın dışında birbirinden güzel aktiviteler  ve dersleri ile de oldukça dikkat çekiyor. Örneğin bir gün botanik bir gün elişi günü, çoçukların kendi ekmeklerini kendilerinin yapıp yiyecekleri ekmek günü, yine o minik ellerle birbirinden güzel lezzetleri hazırlayıp tadacakları, glutensiz besinler ile beslenecekleri Bambu Mutfak Günleri :) Veya yoga dersi, bambu ahşap atölyesi gibi..





Anaokulu'nda, birbirinden güzel ve farklı bambu oyuncak ve aksesuarla süslenmiş oyun odaları, aktivite odaları, mutfak ve uyku odası gibi bölümler var. Ve ayrıca çok geniş ve büyük bir bahçeye sahip. Çoçukların rahatça koşup oynayabilecekleri, doğayı keşfe çıkabilecekleri, kendi kompostlarını yapıp bostanlarını ekecekleri, yeri geldiğinde yağmurluklarını giyip güzelim yağmur havasını soluyabilecekleri harika bir ortam.. Güleryüzlü personeller..

meram anaokulu tavsiye

Kullanılan herşey doğal ve ahşap. Okulda hiçbir şekilde plastik ve kimyasal ürünler kullanılmıyor. Ne kadar güzel! Çünkü çoçuklarınızın sağlığı herşeyden önemli. Mesela benim en nefret ettiğim şey hazır boya ya da oyun hamuru gibi zararlı şeyler ama merak etmeyin burada onları da göremeyeceksiniz çünkü dedim ya herşey doğal, doğal balmumundan oyun hamuruna kadar :)


meram anaokulu yorumlar

meram anaokulu

Anaokulu şu an ön kayıtlara başlamış durumda. Ola ki dikkatinizi çeker ve bu harika ortama çoçuğunuzu emanet etmek isterseniz buradan kendilerine ulaşabilirsiniz. Ayrıca zaman zaman düzenlenecek oyun gruplarına ebeveynli de katılabileceksiniz.

Konya'da anaokulu arayışı içinde olanlar notlarını alabilir :)

Sevgiler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad