Post Top Ad

Mossta.com Alışverişim

Alışveriş deyince tabiki akla şu sıralar benim için ilk online alışveriş geliyor. Evde, mümkün olduğunca dışarı çıkmadan ihtiyaçlarım neyse onları almaya çalışıyorum. Dolayısıyla elim devamlı online alışverişe gidiyor. Şimdilerde ise yeni bir online alışveriş sitesi keşfettim: Mossta.com :)

mossta.com alışveriş yapanlar

Sitede kadın, erkek ve çocuk giyim ürünleri var. Ayrıca biz kadınların pek sevdiği tek fiyat 14.99 tl, 19.99 tl, 24.99 tl gibi ürünler veya outlet ürünler de var. Tabi ilkin bunlara bakmak daha bi cazip geliyor insana nedense..

Ben de işe başlamadan kendime rahat ve klasik pantolon arayışında iken siteden biri kot biri ince kumaş iki pantolon ve bir kadife sırt çantası aldım. Sırt çantasına annelikten sonra o kadar alıştım ki bir süre daha bırakamayacağım sanırım.. 

Pantolonlar tam beklediğim gibi geldi. Jean hafif dar oldu ama kumaş pantolon bedeni tam oldu. Ve baya da rahat parçalar seçmişim. Sitede neyse elime geçen de aynısı oldu bunu sevdim.

Çanta ise oldukça rahat, istediğin gibi doldur çık.. :) Sırt çantası zaten en rahat tercihtir benim için.. Bolca da kullanacağım sanırım.

mossta.com alışveriş

Alışverişim çok çok kısa bir süre içinde ve ayrı ayrı paketlenmiş olarak elime ulaştı. O konuda da oldukça memnunum. Ürünler genelde uygun fiyatlı ve her bütçeye de hitap ediyor.

Sizler de online alışveriş listenize rahatlıkla ekleyebilirsiniz.

Sevgiler...

4 yorum:

  1. Gerçekten fiyatlar ne kadar uygunmuş, bakmak lazım! Güle güle giy/kullan hepsini Ümran'cım, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkür ederim canım baya uygun ürünler var evet :)

      Sil
  2. Bu kadar uygun fiyatlı olabilceklerini tahmin etmiyordum. Teşekkürler tavsiye için :)

    YanıtlaSil

Post Top Ad