Post Top Ad

Klozet Temizliği: Minel WC Tabs

Alman menşeeli ürünleri genelde Rossmann dan alırdım ama bu sefer Gratis %50 indirimi bana bu Alman menşeeli markanın klozet temizleyicisini de aldırdı.. :) Gratis deyince akla kozmetik falan gelir hep ama unutmayın ki bu tarz ürünleri de bulabiliyorsunuz. Hele de indirim dönemine denk getirirseniz ben gibi tesadüf o zaman oldukça uyguna alırsınız.

klozet temizleyici tablet


Klozet temizliği benim için oldukça önemli. Çünkü her daim temiz ve fresh kokmasını isterim ve aynı zamanda da hijyenik olmasını tabi. Malum kullandığımız yerleri temiz bırakmak gerek hele de söz konusu kendi evinizse. Bu Minel klozet temizleyici tabletler de görür görmez hemen dikkatimi çekti. Çünkü tableti direk içine atıyorsunuz ve bi süre bekliyorsunuz. Çok fazla uğraş gerektirmeden kirler ve lekeler çözülüyor ve sonrasında fırça ile fırçalayıp tertemiz klozetinize son dokunuşu yapmış oluyorsunuz.

tuvalet temizleyici


Kutuda yuvarlak ve 16 tane tablet var. Bir tanesinin uzun süre temizlik sağladığını düşünürsek epey gidiyor aslında. Tuvalet temizliği, lavabo temizliği biz hanımlara ne kadar kolay olursa o kadar iyi valla. Ben de bu pratik ürünü kullanıp bide sevince sizlerle de hemen paylaşayım istedim :)

tuvalet temizleyici sprey


Tek dikkat etmeniz gereken şey bu tabletleri klozet kapağı veya oturağı için ya da hassas zeminlerde kullanmıyorsunuz. Zaten sizi uyarıyor. Ama tabi bazen bizim insanımız o uyarıları okumaz. Aldığınız her ürünün kullanım talimatlarını ve uyarılarını mutlaka okuyun. Benden size tavsiye :)

Sevgiler...

4 yorum:

  1. ben de rossmann dan alıp kullanıyorum bu tabletlerden ...

    YanıtlaSil
  2. Gratis'e çok uzun zamandır gitmedim.
    Böyle bir ürün olduğunu bilmiyordum. Öğrendiğim iyi odu alayım bende :)

    YanıtlaSil
  3. Rastlarsam ben de alacağım :)

    YanıtlaSil

Post Top Ad