Post Top Ad

Oriflame Ekim Kataloğu Alışverişim

Oriflame'dan her ay düzenli alışveriş yaptığımı biliyorsunuz. Bu ay da yine boş durmayıp Oriflame Ekim Kataloğu'ndan bişeyler aldım. Ve bu sefer çok daha kontrollü ve minimal ama aynı zamanda favorim olan ürünlerimi aldım. Bir de Efe'me ilk kez deneyeceğim Baby O serisinden çok amaçlı bir krem aldım :)

Oriflame Eylül Kataloğu


Oriflame Baby O çok amaçlı krem, yenidoğandan itibaren kullanılabilen %95 doğal içerikli bir balm. Ve aynı zamanda dermatolojik olarak test edilmiş, alerji yapmayan bir krem. Ben de ona dayanarak ilk kez Oriflame bebek ürünlerine de bir şans vemek istedim. 

Oriflame bebek pişik kremi


Oriflame Essentials Fairness serisinden tüm ciltler için uygun olan bu Scrub yani arındırıcı da sürpriz oldu bana ve aşırı sevindim çünkü geçen ayki katalogdan aldığım yüz yıkama köpüğünün kapağı bozulmuştu ilginç bir şekilde ve kullanamıyordum :/ Bu tanecikli scrub çok daha güzel oldu.

Oriflame cilt arındırıcı

Oriflame scrub


Bu scrub tamamiyle onun boşluğunu kapatacak güzel bir cilt temizleyici. Ayrıca içerdiği Pomelo meyvesi ile harika kokuyor!!!! 

Bir de Oriflame The One serisinin uygun fiyatlı eyelinerlerini görünce Oriflame Katalog'da hemen ilk aklımdaki kahverengi eyelineri sipariş ettim ve inanır mısınız şahaneeee bir renk ve sürümü var! Rengini anında veriyor ince uçlu ve yumuşacık bir dokunuşu var.. Cidden bi an tüm renklerini almak varmış dedim.. Böyle eyelinere can kurban! :)

Oriflame kahverengi eyeliner

Kahverengi eyeliner tavsiye


Son olarak da benim canım maskaram Oriflame Giordani Gold Maskara bitmişti ki onu da yeniden aldım. İnce fırçası ve kirpikleri kolayca kıvırma ve hacim verme özelliğini seviyorum. Bide bu maskara ile alt kirpiklere de çok rahat uygulama yapıyorum fazla batırmadan ve maskarada ince fırçalar kesinlikle favorim!!! :) 

Giordani Gold Maskara


İşte benim Oriflame Ekim Kataloğu siparişim bu şekilde. Minimal ve ihtiyaç odaklı bir alışveriş oldu bana. Eyeliner, scrub ve çok amaçlı krem hakkında detaylı bir yazı ile tekrar sizinle olacağım.

Sizler son dönem neler aldınız Oriflame'dan :)?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad