Post Top Ad

Pandemi'de Maske Tercihi

Gün geçmiyor ki Coronasız günlere geri dönelim ama malesef her geçen gün daha da dikkat etmemiz gereken bir dönemdeyiz.. Attığımız her adım yaptığımız her işin bizi etkilediği şu dönemlerde mümkün olduğunca evden çıkmayalım. Çıkıyorsak da önlemimizi en iyi şekilde alalım.


Maske fiyatları


Ben mesela işim gereği her gün evden çıkıyorum. Ve hem kalabalık bir ortamda çalışmam hem de her daim insanlarla diyalog kurmam gerektiği için kullandığım maskelere de ekstra dikkat ediyorum. 


Hipoalerjenik maske


Hem hipoalerjenik hem de non voven kumaştan üretilen BK Maskelerini kullanıyorum. Hem rahat hem kombinlerinize uyarlayacağınız bol renk seçeneği var. Burun kısmi telli ve 3 katlı maskeler. Ve aynı zamanda kilitli poşetlerde elinize ulaşıyor. Böylelikle hijyene de ne kadar dikkat edildiğini anlayabilirsiniz.


Maske tercih ederken ilk dikkat edeceğiniz şey muhakkak 3 katlı olması. Sonrası kumaşına, telli olmasına ve pek çok detayına dikkat etmelisiniz. Çünkü piyasa da maske diye satılan pek çok çöp ürün var.


Corona maskesi


Aynı zamanda terleme yapmayan bu maskeler nefes almanızı da kolaylaştırıyor. Ben maskelerden çabuk daralırım ama bunlarda öyle bir sorun yaşamadım. Körüklü yapısıyla da dudaklara yapışma yapmıyor ayrıca:)


Sizlere de Corona maskesi olarak önerebileceğim bu güzel maskeleri BK Maske'den 10'lu, 50'li paketler halinde maske aparatları ile birlikte alabilirsiniz :)


Sevgiler..

6 yorum:

  1. bu markayı bilmiyordum. maskeleri babam alıyor indirime girenlere bakarak ve tabi 3 katlı oluşuna onaylanmış olmasına bakarak alıyor. bu maskeler de çok iyi duruyor :) renkleri de çok hoş. ben evden nadir çıktığım için çok az kullanıyorum da babamla kardeşim kullanıyor sürekli.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çıkmamanız en güzeli tabiki bu maskeler de aklınızda olsun:)

      Sil
  2. Öneri için teşekkür ederim. 🙏🍀

    YanıtlaSil
  3. ben bunu kullanmıyorum genelde kalabalık bir ortama gireceksem çift maske takıyorum ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle de yapılabilir ama bunlar da güzel bide antimikrobiyal maske kullanıyorum ben asıl onlar:da çok iyi!:)

      Sil

Post Top Ad