Post Top Ad

Giordani Gold Incredible Lenght Potion Maskara İncelemesi

Oriflame Katalog'dan alıp da yeni yeni deneme fırsatı bulduğum bir maskaradan bahsedicem size bugün: Giordani Gold Incredible Lenght Potion Maskara


Giordani Gold Incredible Lenght Potion Maskara

Siyah şık bir ambalajda. Oriflame ürünleri içerisinde Giordani Gold serisinin geneli öyle zaten biliyorsunuz. Maskaranın bu sefer içeriği çok dikkatinizi çekecek çünkü içerisinde serum ve balmumu karışımı var aynı zamanda jojoba yağı ve E vitamini de içeriyor.


Giordani Gold Incredible Lenght maskara yorum

Yani kirpiklerinizi aynı zamanda besleyen ve bakım yapan bir maskara. Fırça yapısı oldukça klasik ve çok hafif. Uygularken sanki fırçayı hissetmiyorsunuz ama benim en sevdiğim özelliği kirpikleri tek tek ayırması ve hiç yapıştırma yapmaması oldu.


Mükemmel bir hacim veriyor diyemem çünkü hacim maskarası değil bana göre kirpik besleyici ve uzatıcı, kirpiklere doğal bir makyaj efekti veren hoş bir maskara. Ama beklentisi yüksek olanlar bu ürünü tutmayabilir. Ben sevdim..


Oriflame ürünleri nerede satılır

Kirpiklerde hiç ağırlık yapmıyor. Bu yüzden temizlemesi de çok kolay oluyor. Akma bulaşma sorunu da yaşamadım. Ben mesela bu maskarayı farklı bir maskara desteği ile kullanıp performansını arttırıyorum. Hem kirpiklerimi tek tek ayırıp hem de hacim vermiş oluyorum böylece.


Giordani Gold Incredible Lenght Potion Maskara'yı Oriflame Katalog da bulabilirsiniz. Oriflame üyelik düşünürseniz de daha cazip ve kampanyalı fiyatlarla sahip olabilirsiniz.


Sevgiler...

2 yorum:

  1. kirpikleri tek tek ayırması oldukça güzel bence...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de baya beğendim! Beklemiyordum bu kadar 😍

      Sil

Post Top Ad