Post Top Ad

Saç Boyası Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

Evde saç boyamanın en pratik yolu olan saç boyası çeşitleri Watsons’ta! Saç bakımında uzman tüm markalar zengin renk çeşitliliğiyle sizleri bekliyor. Beyaz kapatmaya yardımcı olanlardan doğal saç boyası çeşitlerine kadar geniş bir seçkiye sahip ürünler, evinizin konforunda tatmin edici sonuçlar elde etmenize yardımcı oluyor. Saçları boyarken bakımlı görünmesine destek olan özel içerikli boyalar da Watsons ile kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Erkeklerin saçlarına ve ihtiyaçlarına özel içeriğe ve en doğal renk çeşitlerine sahip boyaları da bulmak mümkün. Siz de bu çeşitlilik arasından ihtiyacınıza uygun boyayı bulabilir ve saçlarınızda değişim yaratabilirsiniz.




Zengin Saç Boyası Çeşitleri

 

Saç boyası çeşitleri marka özelinde farklılık gösteriyor. Kalıcı krem boya özelliğine sahip olan Biomagic; amonyak, PPD, rezorsinol içermeyen formülü ve renk seçenekleriyle beklentileri karşılıyor. Garnier saç boyaları; Çarpıcı Renkler ve Color Naturals serileriyle farklı ihtiyaçlara yönelik çözümler yaratıyor. Sıklıkla tercih edilen markalardan biri olan Koleston, renk pigmentlerinin saçın derinine işlemesine yardımcı olan zengin içerikli boya seçenekleriyle öne çıkıyor. Kullanıcıların güvenini kazanan L'Oréal Paris; Casting, Excellence Cool Creme, Excellence Creme ve Excellence Intense gibi seçenekler sunan saç boyası serileriyle dikkat çekiyor. Her seri kendi özelinde farklı içerikler ve renk seçenekleri sunuyor. Doğal renk çeşitleriyle öne çıkan Milk Shake ise süt proteinleri, bal ve ayçiçeği ile formüle edilmiş içeriği ile saç tellerini koruyor. Göz Alıcı Renkler, Kalıcı Doğal Renkler ve Deluxe renk serileriyle dikkat çeken Palette’in renk kartelasında doğal saç renklerinin yanında farklı yansımalara sahip tonlar da bulunuyor. Watsons saç boyaları arasında erkeklere özel beyazlık giderici içeriğiyle dikkat çeken Stopgrey markası da bulunuyor.



Saç Boyası Nasıl Seçilir?

Saç boyası seçerken iki noktaya dikkat etmek gerekiyor. Öncelikle kutu üzerindeki numaralar tespit edilmeli ve ardından bu numaraların sunduğu rengin cilt rengine uygun olup olmadığına bakılmalıdır. Boya seçmenize yardımcı olan kutu üzerindeki numaralar her marka özelinde farklılık gösterse de bu numaralar iki ya da üç rakamla renkleri ve vurguladığı tonları ifade ediyor. Kutu üzerinde yer alan ilk rakam ana rengi tanımlamak için kullanılıyor. Ana rakamdan sonra ara rengi ve yansıma rengini tanımlayan rakamlar bulunuyor. Ana renk numaralarında; 1 numara siyah, 2 numara siyaha yakın koyu kahve, 3 numara çok koyu kahve veya çok koyu kestane, 4 numara koyu kahve veya kestane, 5 numara açık kahve veya kestane, 6 numara koyu kumral, 7 numara kumral, 8 numara açık kumral veya koyu sarı, 9 numara sarı ve 10 numara açık sarı saç rengini tanımlıyor. Cilt rengine uygunluğunun tespiti için de cilt, göz ve damar rengine bakılması gerekiyor. Test sonrasında soğuk cilt rengine sahip olduğunuzu tespit ederseniz hemen hemen tüm renkleri kullanabilirsiniz. Buğday tenliyseniz bal saç renginin tüm tonlarını, sıcak yansımalara sahip olan kumral renkleri, kestane tonlarını ve kahve gibi renkleri tercih edebilirsiniz. Esmer cilt rengine sahipseniz kahverenginin koyu olan tüm tonlarını, koyu kızıl renkleri ve siyahı kullanabilir, cildinizin ışıltısını ortaya çıkarabilirsiniz.



En İyi Saç Boyaları Watsons’ta

Saç boyası fiyatları markaya, içeriğe, renge, miktara ve diğer özelliklere göre farklılık gösteriyor. Watsons’ta sunulan boya çeşitlerinin tümü her bütçeye ve her zevke hitap ediyor. Seçenekler arasında bulunan organik saç boyası içeriği gereği farklı bir fiyat aralığıyla satışa sunuluyor. Hassas saç derisine sahip olan ya da saçlarını yıpratmadan boyamak isteyen kullanıcıların tercihi olan organik içerikler doğal saç renklerinin tümünü sunuyor. Saçınızı evinizin konforunda boyamanıza yardımcı olacak boya çeşitlerinin tümünü Watsons’ta bulabilir ve cazip fiyat aralıkları ve özel indirimlerle kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad