Post Top Ad

Kusursuz Fondöten, Kusursuz Makyaj!

Kusursuz bir makyaj! Cümle içinde geçince ne kadar da güzel bir anlatım! Özellikle maskelerin gerisinde bir hayat sürdüğümüz şu günlerde, her gün işe giderken bazen oflayarak yaptığımız makyajı bile özler olduk! Evden çalışmak ve evde zorunlu olarak daha fazla zaman geçirmek aslında makyaj çantanızı elden geçirmeniz için harika bir fırsat olabilir! Çünkü makyajınızın muhteşem olması kullandığınız malzemelerin kalitesinden ve doğru kullanılmasından da geçer! Yoksa o kurumuş rimelden ve dağılmış süngerden başka türlü kurtulamayacağız, kabul edelim!




En Çok Özen İsteyen Aslında O Sevimli Fırçalar ve Süngerler

 

Kusursuz fondötenin dostu elbette fondöten süngeri ve fondöten fırçalarıdır. Ama bu ikili makyaj çantamızda kolaylıkla yıpranabilir veya temizliği gözden kaçabilir. Öte yandan hepimizin zaman zaman atlayabildiği bir diğer konu da her mevsim aynı ürünleri kullanmak. Cildimize uyguladığımız makyaj malzemelerini yenilememiz gerektiği gibi, fırça ve süngerlerimizi de en az üç ayda bir değiştirmeliyiz. Uzun süre temizlenmeyen süngerler, cildinizde daha çok sivilce ve akneye yol açabilir.

 

Renkleri, boyutları ve şekilleri çokça farklı olan fondöten süngerlerinizi ve fırçalarınızı öncelikle sadece siz kullanmalısınız. Düzenli olarak temizlemeniz de önemlidir. Ilık suyla ve sadece beyaz sabun kullanarak nazikçe yıkayabilir ve bir kağıt havlu ile hafifçe suyunu alıp kurumaya bırakabilirsiniz.



 

En Güzel Sonuçlar için En Doğru Yöntem

 

Fondötenin asıl amacı cildi kusursuz hale getirmek ve makyaja hazırlamak. Ayrıca özellikle kış aylarında kuruyan ve yıpranan cildinizi nemlendirme etkisi de olmalı. Sivilce, leke ve siyah nokta gibi sorunlu bölgeleri kapatıp renk eşitsizliklerini dengeleyen fondöten, kısacası bir makyaj çantasının en önemli parçası. Fondöten çeşitlerine baktığımızda ise karşımıza likit, stick, krem, köpük, krem-toz ve pudra gibi farklı alternatifler çıkar. Fondöten fiyatları çeşitlerine göre farklılık gösterse de tercihinizi cilt uyumunuza göre yapmanızda fayda var.

 

Doğru bir seçim yaptıktan sonra sıra uygulamaya geldi! Sünger kullanacaksanız, cildinize masaj yapar gibi nazik hareketlerle yedirmelisiniz. BB krem ve mat etkili fondötenlerde süngeri önceden biraz nemlendirmek daha iyi dağılmasını sağlar. Kapatıcı ve aydınlatıcı gibi diğer makyaj ürünlerini kullanırken de yine süngerden yardım alabilirsiniz. Sivri uçlu süngerler ise göz ve burun çevresine makyaj uygularken çok daha büyük bir kolaylık sağlayacaktır.



 

Hepsi Birbirinden Neşeli!

 

Kabul edelim, sünger, fırça, kalemtıraş gibi o küçük parçalara da bayılıyoruz. Hele renkli ve cıvıl cıvıl oldular mı daha da güzel! İşte Beauty Blender Set - 3lü Makyaj Sünger Seti tam da böyle tasarlanmış. Farklı boyutlardaki süngerleri fondöten, kapatıcı ve krem allık için, ayrıca hem kuru hem de nemli kullanıma uygun. Eğer temizlemekle uğraşmak istemiyorsanız, Wedge Sponge Set - Tek Kullanımlık 6lı Sünger seti tam size göre. Yüzünüzün her bölgesine kolaylıkla uygulanan bu pratik seti GR Hd Foundation High Definition - Hd Fondöten ile kullanıp, pürüzsüz bir sonuç elde edebilirsiniz.

 

Küçük boy süngerleri tercih ediyorsanız, GR Super Blender 2 Small Sponges, makyaj çantanızda hemen yerini alacak. Hassas bölgelere uygulanabilen yuvarlak tasarımı ile pürüzsüz ve kolay bir makyajın sırrı burada! Kapatıcı bir makyaj için kuru, hafif ve günlük bir makyaj için ıslak kullanmanız yeterli olacaktır. GR Total Cover 2in1 Foundation&Concealer - 2'si 1 Arada Fondöten Ve Kapatıcı’nın güçlü formülü ve E Vitaminli içeriği ile bir araya geldiğinde, cildinizde canınızı sıkacak tek bir nokta dahi kalmayacak! Gün boyu kusursuz bir cilde sahip olmak, adım attığınız her davette ışıldamak için ihtiyacınız olan tek şey Golden Rose makyaj ürünleri!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad