Post Top Ad

Kumaş Saksı Kılıfı

Bu aralar evde olunca bitkilere de ekstra bakım yapıyorum ya yerlerini değiştiriyorum ya minimal dokunuşlar yapıyorum derken bir de onları daha güzel ve estetik gösteren saksı kılıflarına takmıştım bu ara. Ama benim istediğim bu saksı kılıfı aynı zamanda çift taraflı ve çok yönlü kullanılabilen kılıflar olmalıydı.


saksı kılıfı

jüt kumaş saksı kılıfı


Derken bi anda @potart.tr sayfasına denk geldim. Hanife hanım öyle güzel kumaş saksı kılıfları yapıyor ki her bir kumaşı her bir deseni, renk seçimi harika! Boy boy saksı kılıfları yapıyor ve hepsi de birbirinden modern ve şık tasarımlar diyebilirim.


Bence hasırlardan daha kullanışlı ve estetik duruyor. Kendisi jüt kumaştan saksı kılıfları yapıyor. İster desenli seçin ister sade isterseniz de sevdiğiniz tonlarda. Atıyorum salon bitkisi için ayrı mutfak için ayrı şahane modeller yaptırabilirsiniz. 


kumaş saksı kılıfı

kumaş sepet


Kendisi de tasarımları da oldukça zevkli bir sayfa. İşini severek yaptığı çok belli. Ve ben de böyle emek dolu sevgi dolu sayfalara bayılıyorum!!! Ben de sayfadan iki ayrı kumaş saksı kılıfı aldım. Biri deve tabanı desen diğeri de nohut jüt model.


İkisinin de duruşlarına bayıldım. Evin havasını o kadar değiştirdiler ki anlatamam.. Hem ne güzel değiştir değiştir kullanabilicem. Sizler de bu çift taraflı kumaş sepetlere sayfadan göz atabilir ve sipariş verebilirsiniz. 100 tl ve üzeri alışverişinizde kargo ücretsiz ayrıca :)


Sizler nasıl buldunuz :)?

2 yorum:

  1. harıka yeşil olan ! artık ınsanlar kendılerı alıp yapıyor ısmını unuttum ıpın ama karantınada sıkılmaya bırebır :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa evet aşırı renkli ve güzel bir iş :) Jüt ipten yapılıyor sanırım 😍

      Sil

Post Top Ad