Post Top Ad

Oriflame Şubat Kataloğu Alışverişim / Sevgililer Günü

Bu ayki Oriflame alışverişimi yapmama büyük sebep Sevgililer Günü hediyesi seçenekleri olarak erkek ve bayan parfümlerindeki göz ardı edilemeyecek özel indirimleriydi :) Ciddi anlamda erkek parfüm ve bayan parfümlerde çok güzel indirimler vardı.


Oriflame Şubat Kataloğu


Keza öyle olunca hemen beyime 100 ml'lik güzel bir parfüm hediye aldım. Kokusu çok güzel hatta baya güzel. İsmi Eternal Man. Şişe tasarımı sade ve zarif kapağıyla oldukça şık :) Kendinden emin, klas bir erkek kokusu.. Neredeyse yarı fiyatına Origüzellik sayesinde almış bulundum :) 


Oriflame Sevgililer Günü parfüm


Şubat Kataloğu hala incelemeyenler için baya cazip indirimler ve sürprizlerle dolu! 2'li paketler, sürpriz setler vs vs. Ben bide Oriflame Katalog'dan bu ay aşırı indirimde olan maskaralarından The One Tremendous Fierce Maskara yı aldım :) Hem fırça yapısı hem de suya dayanıklı maskara olması hoşuma gitti. Deneyip detaylıca yorumlarımı paylaşacağım.


Oriflame suya dayanıklı maskara


Yine olmazsa olmazım Milk Honey Gold serisinden bu ay şampuan aldım. Kokusuna aşığım bu serinin. Süt ve vanilya ikilisine bayılıyorum.. Siz de seviyorsanız bu serinin hastası olabilirsiniz.


Oriflame Milk Honey Gold şampuan


Bebişim artık neredeyse 2 yaşına yaklaşmış ve dişlerinin çoğunluğunu çıkarmışken ona Optifresh Kids serisinden bir diş macunu ve diş fırçası aldım. Erken yaşta öğretmeye kararlı biri olarak koydum kenara..


Oriflame çocuk diş macunu

Oriflame çocuk diş fırçası


Ve son olarak da The One Colour Impact minik kavanoz krem göz farlarından Golden Brown rengini aldım. Çok güzel bir ton ve duruşu da harika. Hemen bir makyajını patlattım. Onu ayrıca bahsedeceğim detaylı yazısında göstereceğim :) Bayıldım!! Diğer tonlarına da bakacağım mutlaka!


Oriflame göz farı

Oriflame krem göz farı


İşte Oriflame Şubat Kataloğu alışveriş özetim :) Çok verimli ve güzel bir alışverişti benim için.. Sizler bu ay neler aldınız veya alacaksınız :)?

4 yorum:

  1. farın rengi güzelmiş güle güle kullan hepsini..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet onun rengi şansıma çok güzel çıktı.. Bol bol kullanırım :D

      Sil
  2. el ayak urunlerı cok guzel oluyor ozellıklede hepıcıgını guzel gunlerde kullanasın <<33

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evettt kesinlikle haklisin evde kremleri dolu inan 🙈

      Sil

Post Top Ad