Post Top Ad

Termal Yemek Çantası

Gündelik hayatınızda yiyeceklerinizi yanınızda nasıl taşıyorsunuz? Ben özellikle işe giderken ya da bebişle bi yere giderken muhakkak termal çanta kullanıyorum. Çünkü malum yiyeceklerimizin ısısını korumak oldukça önemli. Hele de şu pandemi döneminde sağlıklı yiyeceklere ekstra dikkat ederken termal çantasız bi yere gitmek imkansız oldu benim için.


yemek çantası

İş yerinde öğle yemeği için de hep evden birşeyler hazırlayıp götürüyorum.. Ve @pland__ termal çanta o kadar işime yarıyor ki.. Tamamen yerli üretim bir marka. Yemek çantaları oldukça kaliteli. İster elimde istersem de uzun kulpu sayesinde omzumda taşıyabiliyorum.


termal yemek çantası

termos çanta

İçerisine baya şey alıyor. Ben mesela günlük öğünümü rahatça sığdırabiliyorum içine. Termosumu, yemeğimi, meyvemi vs vs. Farklı ebatlarda yemek kaplarını da çok rahat alıyor içine. Ayrıca markanın ekstra aksesuarları da var çatal kaşık kılıfı gibi. 


Termal çantanın ön yüzünde yer alan cebin içine de peçetenizi veya ıslak mendilinizi koyuyorsunuz. Çantanın içi folyo ve koruma pedi ile kaplı ve ısı korumalı. Ohh ya tam aradığım yemek çantası diyebilirim size :)


termal çanta kullanıcı yorumları

Ha bide unutmadan Pland termal çantaları katlayabiliyor ve çekmecenizde veya evinizde kalabalık yapmadan saklayabiliyorsunuz bunu da ekleyeyim :) Temizliği de kolay. Nemli bir bezle silinmesi yeterli oluyor. Makinede yıkanmıyor.  


Ben artık her gün kendime eşlik edecek şahane bir arkadaş buldum. Yana döne bu tarz iyi bir yemek çantası ararken @pland__ termal çantalara rastlamam şahane oldu.


Sizler de işe giderken, seyahat ederken, diyet yaparken, okul döneminde veya bebeğinizin ek gıda döneminde bu tarz bir termal yemek çantası arıyorsanız hemen buradan ürünü inceleyebilir ve sipariş verebilirsiniz.


Sevgiler...

4 yorum:

Post Top Ad