Post Top Ad

2021 Köşe Takımı Modelleri

 



Ev veya ofislerin en önemli dekorasyon ürünlerinden olan köşe takımı modelleri her zevke uygun tasarımlarıyla mekanların gözdesi olmuş durumda. İsminin özelliğini taşıyan köşe takımı modelleri, tek veya çift köşeli olabilmektedir. Tek köşeli olanları L koltuk olarak da bilinir. L koltukların bir kenarı, diğer kenarından daha kısa olacak şekilde tasarlanır. Küçük alanlarda genellikle duvar köşelerine yerleşecek şekilde kullanılır. Çift köşeli olanlar ise U şeklindedir. Berrak Mobilya, sizler için tasarlanan en şık köşe takımı modelleriyle evlerinizin ve iş yerlerinizin imajını değiştirmek için sizleri burada bekliyor.

 

 Köşe Takımı Özellikleri Nelerdir?

 

 Hoş vakit geçirebilmek için en önemli detaylardan biri konfordur. İnsanlar kendilerini fiziksel olarak ne kadar rahat hissederlerse, ruhen ve psikolojik olarak da o moda girmeleri kolaylaşır. Bedenin rahatlığını sağlayan en önemli parçalardan biri olan köşe takımları, estetik duruşuyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Son zamanlarda ikili veya üçlü oturma grupları yerine köşe takımlarının daha sık tercih edildiğini söyleyebiliriz. Bunun en büyük sebeplerinden biri de köşe takımlarının alanı parçalamadan, derli toplu duruşudur.





 Köşe Takımı Almak İsteyenlere Öneriler

 

 Yalnızca salon ve oturma odalarında değil, evin her bölümünde sıklıkla kullanılabilen köşe takımı modelleri arasında tercih yaparken öncelikle bir tarz belirlemek gerekir. Klasik ve spor kategorilerinde birbirinden farklı onlarca seçenekten tarzınıza ve evinizin dekoruna en yakışan modeli seçmeniz tavsiye edilir. Rahatına düşkün olanlar için gereksiz çıkıntıları olmayan modeller daha kullanışlı olacaktır. Oturma gruplarından vazgeçip köşe takımına geçiş yapanların geniş ve konforlu modelleri tercih etmeleri gerekir. Kumaşın kalitesi ve düzgün kaplanması da dikkat edilmesi gereken bir diğer husustur. Dayanıklı kumaş sayesinde köşe takımının ömrü uzatılmış olacaktır

 

 Mekanizmalı Koltuk Nedir?

 

 Fonksiyonel bir kullanım sunan mekanizmalı koltuk modelleri hem konforu hem de şıklığıyla dikkat çekmektedir. Motor mekanizmasına sahip, açılıp kapanabilir özelliğiyle çok amaçlı kullanılan mekanizmalı koltuklar, son yılların trendi haline gelmiştir. Berrak Mobilya, mekanizmalı koltuk üretiminde birbirinden farklı renk ve model seçenekleri ve kalitesi ile ön plana çıkmış ünlü bir firmadır. Berrak Mobilya bünyesinde özenle satışa sunulan mekanizmalı koltuk modelleri arasından tarzınıza uygun olanı seçebilir ve kendinizi şımartabilirsiniz.

 

 Mekanizmalı Koltuk Özellikleri Nelerdir?

 

 Mekanizmalı koltuk modelleri, koltuk özelliğinin yanı sıra yatak olarak da kullanılabilir. Ayrıca motor mekanizması sayesinde dilediğiniz zaman televizyon izleme formuna getirerek rahatlığın tadını çıkarabilirsiniz. Motor mekanizması genellikle koltuğun alt kısımlarında yer alır. Hareketlerinizi kısıtlamadan birçok farklı şekle bürünen mekanizmalı koltuklar, kapanabilir özelliği ile alandan tasarruf etmenizi sağlar. USB bağlantısı sayesinde yerinizden kalkmadan cep telefonlarınızı şarj etmeniz mümkün. Hem fonksiyonel hem de estetik bir görünüme sahip mekanizmalı koltukların evinize ve iş yerlerinize bambaşka bir hava katacağından emin olabilirsiniz.

 

 Misafirlerinizi Ağırlamak İçin Birebir

 

 Yatılı misafir ağırlamak kimi zaman meşakkatli olabilir. Mekanizmalı koltuk sayesinde zorlanmadan ve vakit kaybetmeden konforlu bir yatak elde edebilirsiniz. Berrak Mobilya, misafirlerinizi en güzel şekilde ağırlamanız için her zaman son teknoloji ürünler sunmaktadır. Dik oturuş pozisyonundan motor mekanizması sayesinde hiçbir kuvvet uygulamadan misafir yatağına dönüşebilen mekanizmalı koltuklarla artık misafir ağırlamak çok daha eğlenceli bir hale gelecektir. Misafirlerinize rahat bir uyku deneyimi yaşatmak için Berrak Mobilya tarafından hizmete sunulan mekanizmalı koltuk modellerini mutlaka denemelisiniz.

 

 İç Mekanınıza Uygun Tasarımlar

 

 Geniş ürün yelpazesi sayesinde evinize veya ofisinize uyumlu köşe takımı ve mekanizmalı koltuk modellerini Berrak Mobilya’da bulabilirsiniz. Dilerseniz uzman ekibi ile irtibata geçerek tarzınıza ve iç mekanlarınıza uyumlu renk seçeneklerinden yararlanabilirsiniz. Keyifle kullanacağınız köşe takımı ve mekanizmalı koltuk modellerinin kumaş seçimlerinde de söz hakkına sahip olduğunuzu sakın unutmayın. Kendine has çalışma tekniği ve kaliteyi esas alan prensibi ile Berrak Mobilya’nın sizlere sağlamış olduğu fırsatlardan yararlanabilirsiniz.

 

 Neden Berrak Mobilya?

 

 Sektörün önde gelen isimlerinden olan Berrak Mobilya, deneyimli çalışanları ve tecrübesi sayesinde taleplere uygun koltuk modelleri üretmekte ve müşterilerine özenle sunmaktadır. Berrak Mobilya farklı tasarımlar, son teknolojiye uygun işlevsel ürünler ve birbirinden farklı tonlara bürünmüş renkleriyle estetik görünüşe sahip koltuk modellerini sizler için tasarladı. Kumaş, renk ve model seçiminde taleplerinizi göz ardı etmeyen Berrak Mobilya sayesinde iç mekanlarınızın uyumundan ödün vermeden aradığınız koltuk modeline sahip olabilirsiniz.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad