Post Top Ad

Makrome Yaprak Duvar Süsü

Bu aralar fırsat bulduğum her an ev dekorasyonu için hoşuma giden fikirleri sırasıyla hayata geçirmeye çalışıyorum:) Onlardan biri de makrome duvar süsü.. Özellikle böyle renkli makrome deyince akla ilk gelenlerden biri biliyorsunuz ki makrome yaprak duvar süsü :)


makrome yaprak duvar süsü



Renklerine, enerjilerine ve evin havasını değiştiren bohem tarzlarına bayılıyorum. Uzun süredir de aklımdaydı ve @zarifiisler sagolsun aklımdaki bu güzel duvar süsünü çok kısa sürede tasarlayıp sapasağlam elime ulaştırdı.


Kendileri iki güzel kadın girişimci ve şahane tasarımlar yapıyorlar.. Makrome duvar süsleri, makrome avizeler, aynalar, makrome çanta, renkli gözlük ipleri, makrome takı ve aksesuarlar ve daha birçok şeyi yapıyorlar.. Ve işlerini çok özenli yapıyorlar diyebilirim.


Benim makrome yapraklarım da tam istediğim renklerde ve boyutlarda yapıldı ve şimdilik çocuk odasına astım. Çünkü en çok oraya yakıştı ve odanın enerjisi, ruhu değişti bi anda:) Ben bide led ışıkla sardım daha da güzel oldu.. 


makrome yaprak


Makrome duvar aksesuarları hep ilgimi çekmiştir zaten.. Eminim benim gibi el emeği göz nuru tutkunları da vardır aramızda.. O yüzden bu güzel girişimcilerin faydasını da mutlaka ziyaret edin:)


Sevgiler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad