Post Top Ad

Avon Unlimited Maskara Yorumlar

Bu aralar hayatımın mucizevi ürünlerinden biriyle tanıştıracağım sizi. İlk denediğim andan itibaren bir tane bile olumsuz yorum yapamadığım ve çok sevdiğim Avon'un ortalığı kasıp kavuran maskarası: Avon Unlimited Maskara bugünkü konumuz :)


Avon Unlimited Maskara


Evet evet şu aralar ortalığı kasıp kavuruyor.. Çünkü çok sevildi çok beğenildi. Bazı High End markaların muadili olarak bile görüldü. Peki nedir bu kadar ses getirmesini sağlayan, onu diğer maskaralardan ayıran özellikler..


Aslında şöyle diyeyim.. Bir maskarada kadınların istediği iki özellik olmalıdır; hem kirpikleri güzelce kıvırması hem de yoğun hacim vermesi.. Ama ne yazıkki pek çok maskara bu iki özelliği birden karşılayamıyor. Ya kirpikleri çok yapıştırıyor ya uzatmıyor ya dökülüyor falan filan.. İstediğimiz şeyler çok şey de değil işin açığı.. Ortada alakaya maydonoz ne kadar ürün varsa kol geziyor..


Avon Unlimited Maskara işte tüm bu isteklerimizi yerine getiren bir maskara diyebilirim. Daha ilk kullanımımda tam notu aldı benden.. Hem kirpikleri inanılmaz güzel kıvırıyor hem de 2. ve 3. katta süper hacimli kirpikler... Yoğun bakışlar.. Efff-saa-neee.. Uygulanmış hali de aşağıda.. 


Avon Unlimited Maskara yorumlar


İncecik ve kıvrımlı fırçası sayesinde minik kirpikleri bile kolayca kıvırıyor, uzatıyor.. Kavisli fırça yapısı şahane olmuş bi kere.. Akma bulaşma yapmıyor.. Temizliği de kolay oluyor. Valla bir maskara daha ne olabilir ki..


Üstelik şu an bu özelliklerine göre çok çok uygun fiyatta satışta. Herkesler keşfetmeden stoklamak lazım benden demesi  :) Ürüne buradan ulaşabilirsiniz.


Sevgiler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad