Post Top Ad

Revolution × Sebile Day 2 Day Far Paleti İnceleme

Gerçekten hayatımda bana bir kere sorsalardı sana bi imkan vereceğiz nasıl bir far paleti tasarlarsın deselerdi kesinlikle tercihim Sebile'nin bu muhteşem paleti Day 2 Day gibi olurdu :) Renkler benim için biçilmiş bir kaftan adeta!!!! Sıcak tonlar, kahveler, kiremitler ve toprak tonları vuvvvvv diyorum!!!!!


Sebile Day 2 Day kullananlar

Revolution×Sebile Day 2 Day far paleti


Bi influencer gururu aslında biliyorsunuz Sebile ve Revolution Makeup gibi dev bir markanın işbirliği. Ve bu işbirliği ile doğan 2 nefis far paleti ve rujlarıyla yabancı raflarda yerini alan bir Türk influencer!!!!! Şahane bir başarı ben bile çok duygulandım ve mutlu oldum!!!! :)


Ve uzun bi süre sonra ben de dayanamayıp Revolution × Sebile Day 2 Day far paletini geçtiğimiz aylarda Trendyol indiriminden aldım. Renkler ve pigmentleri ciddi derecede çok iyi.. Kalıcılıkları da gayet güzel ve çok hafif tozutma yapıyor o da çok normal..


Sebile far paleti kullananlar

Day 2 Day far paleti


Palette 3 simli renk dışındaki tüm renkler mat.. Yumuşacık yapıları var.. Simli olanlar çok hafif dökülme yapıyor uygularken.. Ama renk geçişleri ve uyumları o kadar güzel ki neyle neyi kullansam diye hiç uzun uzun düşünmüyorsunuz çünkü hiç gerek kalmıyor :) Cuk diye oturuyor renkler..


Ben özellikle orta sıradaki toprak tonlarına aşığım.. Ayrıca yeşiller de mi bir o kadar güzel olur.. Size örnek uyguladığım makyajları gösterince şimdi siz de bana hak vereceksiniz :)!!!! O zaman hemen gelsin makyajlar...


Sebile day 2 day far paleti blog

Sebile day 2 day far paleti makyaj 3

Sebile day 2 day far paleti makyaj 2


Koyu tonlar elbetteki pigment olarak daha yoğun. Genel olarak renkler fırça ile gayet rahat uygulanıyor. Ama parmakla uygulaması çok daha güzel oluyor ben söyleyeyim.. 


Ambalajı aynalı. Çantada rahatlıkla taşınabilir sağlamlıkta. Ayrıca ambalaj tasarımı da bi şahaneee!!! Bu paletten sonra Night 2 Night ı da edineceğimden hiç şüphem yok :) Umarım uyguladığım makyajları siz de beğenirsiniz. Ürüne Watsons ve tüm satış noktalarından ulaşabilirsiniz.

2 yorum:

  1. Renkleri gerçekten de çok güzel. Göz rengine farın tonları da çok yakışmış canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim çok teşekkür ederim begenmene sevindim:)!

      Sil

Post Top Ad