Post Top Ad

Cildin İçin Anew...

Avon'un en başarılı cilt bakım ürünlerinden Anew ile cilt bakım rutinimde size özellikle kolajen destekli 3 farklı ürününden bahsedeceğim: Anew Cildi Yenileyen Ampuller, Anew  Reversalist Gündüz Kremi ve Anew Reversalist Gece Kremi.



Anew cilt bakım ürünleri


Cilde kaybedilen kolajeni yeniden kazandırmak için harekete geçen Avon kolajen ampulleri ben denemeye başladım bile.. Nemlendirici krem öncesi cildime her akşam uyguluyorum. Avon kolajen ampuller hem cilde kaybedilen bebek kolajenini 7 gün içerisinde kazandırmayı vaad ediyor hem de cildi bebek gibi pürüzsüz ve dolgun göstereceğini.. Gerçekten 7 günün sonunda etkilerini sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyorum..



Anew cildi yenileyen ampuller


Günlük cilt bakım rutinime eklediğim Protinol Teknolojisi'ne sahip ve spf 25 özelliğiyle Anew Reversalist Gündüz Kremi ve gece kremini ise oldukça sevdiğimi söyleyebilirim. Kremler yumuşacık ve cildime uygularken bile verdiği mis gibi nemlendirici etkiyi seviyorum.. Cildi anında tazeliyor. 



Anew Reversalist gündüz kremi

Anew Reversalist gece kremi


Bu kremler de 30/45 yaş aralığı için öneriliyor.


Uzun vadeli kullanım sonrası daha detaylı etkilerini ve fikirlerimi de sizlerle paylaşacağım elbette :) Ama şu ampuller tam bir mucize size söyleyim.. İlk kullanımda bile cildimi bebek gibi yaptı.. 


Sizler de cildinize kolajen destekli ürünler kullanmayı tercih ediyorsanız mutlaka bu seriye ve ürünlere göz atın.. Anew bu konuda çok başarılı zaten.. Hatta deneyen varsa da yorumlarını beklerim..


Sevgiler  :)

2 yorum:

  1. ampüller nem verme ve nemi tutma açısından başarılı kremleri ise yeni kullanacağım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ampuller gerçekten başarılı kullanmaya başladım çok iyi gidiyor :)!

      Sil

Post Top Ad