Post Top Ad

Morfose Milk Serum

Selam herkese.. Bugün uzun süredir saç bakım rutinimde kullandığım ve aşırı memnun kaldığım, mucizevi bir ürün incelemesi ile geldim size: Morfose Milk Serum :)


Morfose saç serumu


Özellikle kuru, yıpranmış ve kırılgan saçlara sahipseniz saçlarınızı çok hızlı bir şekilde canlandıran, iyileştiren ve saçlarınıza adeta ilaç gibi gelen bu müthiş serumu mutlaka deneyin.. Benim saçlarım duştan sonra çok kabarıyor ve gün içerisinde de elektriklenme problemi yaşadığım oluyor.. Ayrıca bazenleri çok cansız.. 


Bu yüzden saç bakımımda kullandığım ürünler çok önemli benim için.. Hem elektriklenme ve kabarma problemine iyi gelen hem de saçlarımı yumuşacık ve ipeksi yapıp kolayca şekillendirmemi sağlayan ve saçlarımı onaran bu saç serumunu sizlere de göstermek istedim artık..


Morfose milk serum



İçerisinde süt/vanilya ve 12 aminoasit karışımı var.. Morfose'nin yeni çıkardığı Morfose Milk Therapy serisinin ürünlerinden. Biliyorsunuz ki ben bu serinin tüm ürünlerini kullanıyorum ve çok memnunum. Şampuanından tutun, saç kremi, saç köpüğü, fön suyu, saç serumu hepsini kullanıyorum.


Morfose saç ürünleri



Ayrıca öyle güzel bir kokuları var ki saçlarım mis gibi kokuyor :) Sizler de hem saçlarınıza ekstra parlaklık ve yumuşaklık veren hem de saçlarınıza bebek gibi bakan bir serum arayışında iseniz bu seruma ve hatta bu seriye bi göz atabilirsiniz  :) Ayrıca saçlarınızdaki elektriklenme ve kabarma problemine de inanılmaz iyi gelecek söyleyim..


Sevgiler...

2 yorum:

Post Top Ad