Post Top Ad

Highgenic Fırçalı Leke Çıkarıcı

Leke çıkarıcı tavsiyeli bir yazı ile sizlerleyim bugün. Öyle ki tamamıyle bir aktüel ürünü ve minnacık bir ambalajda ama harikalar yaratan bir leke çıkarıcıdan bahsedeceğim bugün size: Highgenic Fırçalı Leke Çıkarıcı.


Highgenic fırçalı leke çıkarıcı



Bu ürünle tamamıyle tesadüfen aylar önce bir arkadaşımın evinde tanıştım. Çay içerken bi anda oluşan ufak kaza sonucu koltuğa çay döktüm ve ev sahibi arkadaşım hemen koşarak bir peçete ve bir de bu fırçalı leke çıkarıcıyı getirdi. Önce peçeteyle çayın fazlasını bi çektik sonra da bu fırçalı leke çıkarıcıyla koltuğu firçaladık bir kaç kez.. Bi tanecik leke kalmadı o kadar hoşuma gitti ki.. Ve asıl hoşuma giden şey saniyeler içinde şipşak o lekeyi çıkarması...


Highgenic leke çıkarıcı A101



Tabiki süper birşey değil mi!!! Hele de bebekli bir ebeveynseniz ve evde her an leke ile mücadele etmek durumunda iseniz mükemmel bişey! Ayrıca da vegan bir ürün.. Mis gibi de beyaz sabun kokuyor.. Temizlik yapılmış hissini o müthiş kokusundan da anlıyorsunuz. 


Ben de hemen aradım bu ürünü ilk başta epey bi bulamadım çünkü hem her markette bulunmuyor hem de aktüel ürünü olarak geldiği için çok çabuk tükeniyor..


Bir ay sonra falan A101'de aktüel ürün olarak karşıma çıktı ve nasıl sevinip kaptım size anlatamam.. Şu anda bu ürünü evde koltuklarda, halılarda, giysilerimizde ve hatta araba koltuğunda bile kullanıyoruz.


Highgenic fırçalı leke çıkarıcı nerede satılır



Fırçalı ucu aşırı kullanışlı ve sabunu yüzeye uygularken leke çıkarmada oldukça etkili oluyor. Bence Hicghgenic in en başarılı ürünü!!! Ve beni bu ürünle tanıştıran güzel arkadaşıma da çok teşekkür ederim..


Bulduğunuz yerde alın derim sadece.. Sevgiler...

4 yorum:

  1. bunu gördüm de yorum okumadan almayayım demiştim iyi oldu şimdi :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oh iyi denk gelmiş o zaman tavsiye ederim gerçekten :)

      Sil
  2. Çok severim bu ürünü ben :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Harika gerçekten ya canim kokusuna da bayıldım:)!

      Sil

Post Top Ad